În timp ce o mare parte a atenției din lumea wrestlingului se concentrează pe WWE și pe AEW, asta nu înseamnă că sunt singurele promoţii care merită atenţia fanilor.
Ring Of Honor este, de asemenea, o companie importantă și este una care s-a dovedit a produce mulţi wrestleri de calitate de-a lungul anilor.

Unii dintre cei mai importanţi wrestleri din ultimii ani au venit din ROH, cu nume precum Daniel Bryan și Kevin Owens. Astfel, Wrestlebook vă prezintă 10 wrestleri din ROH care au potenţialul de a avea un impact major în viitor.

Quinn McKay

ROH TV Recap: Angelina Love Escapes With Tainted Win Over Quinn McKay, Receives First-Round Bye In Women's Title Tournament | ROH Wrestling

Quinn McKay a început inițial ca membră a echipei de comentariu din Ring Of Honor, ceea ce i-a permis să își dezvolte o personalitate clară și să aibă încredere la microfon. Dar în interiorul ringului, ea se dovedește rapid a fi un wrestler talentat.

McKay este o persoană care poate pune cap la cap un meci fantastic și aduce multă energie în show-urile din care face parte, fiind cu siguranță unul dintre wrestlerii în ascensiune din acest moment.

Session Moth Martina

Session Moth Martina se incorporará a la división Women of Honor de ROH | Solowrestling

Session Moth Martin are un caracter foarte interesant, unul diferit faţă de cele prezentate de WWE pentru divizia feminină.

Are un persoanj diferit faţă de tot ce există în landscape-ul actual, însă şi când vine vorba de abilităţile în ring, face o treabă excelentă.

Matt Taven

Matt Taven Talks Mass Exodus Of ROH Stars To AEW - Wrestling Inc.

Matt Taven este un alt wrestler talentat în ring, care a fost un personaj important în Ring Of Honor de-a lungul anilor. Este un wrestler demn de un main eventer, all-rounder, care lucrează bine atât în ring, cât şi la microfon.

Mark Haskins

Mark Haskins Re-Signs With ROH

Când oamenii se gândesc la wrestlerii britanici de top, se gândesc de obicei la cei care lucrează în NXT UK. Cu toate acestea, Mark Haskins este unul dintre cele mai bune talente britanice din acest moment.

Este un wrestler care îmbină mai multe stiluri, de la cel high flying până la stilul strong style din UK. Este un performer solid în ring, care produce aproape întotdeauna meciuri bune.

Joe Hendry

EXCLUSIVE: Joe Hendry speaks about Drew McIntyre's recent success, ROH, staying in contact with Kurt Angle - POST Wrestling | WWE NXT AEW NJPW UFC Podcasts, News, Reviews

Joe Hendry nu a mai apărut în Ring Of Honor de ceva vreme din cauza pandemiei, dat fiind faputl că este scoțian. Cu toate acestea, el este un talent pe care toată lumea trebuie să-l cunoască datorită abilităților sale extraordinare în ring și a carismei fantastice.

Hendry a fost un wrestler amator și cineva care și-a dedicat mult timp pregătirii sale pentru a ajunge la nivelul la care se află. Se evidenţiază deseori prin modul în care îşi promovează meciurile şi îşi atacă verbal adversarii.

Vincent

Vincent on Twitter: "A leader is one who knows the way, goes the way, and shows the way. Welcome to Ring Of Horror, man. you dig what I'm saying? - V… https://t.co/7Id8M5xRKG"

Vincent este unul dintre cei mai interesanți wrestleri din roster-ul Ring Of Honor.

În ring se bazează pe un stil hard hitting, iar gimmick-ul său creepy poate duce uneori cu gândul la un anume Bray Wyatt.

Dalton Castle

ROH World Champion Dalton Castle Can Make Statement At Best In The World | ROH Wrestling

Dalton Castle este unul dintre cei mai carismatici wrestleri din lume, iar personajul său este unic.

Este un fost campion mondial ROH, iar în interiorul ringului poate face de toate. Dar personalitatea sa este cea care îi permite lui Dalton să evolueze, fiind un promo guy foarte încrezător care poate transmite o poveste fantastică.

Jonathan Gresham

Ring of Honor's Jonathan Gresham on meaning of Pure Championship - Sports Illustrated

Din punct de vedere tehnic, sunt puțini wrestleri mai buni decât Jonathan Gresham în acest moment. Fie că este vorba de striking, de catch wrestling sau mat-wrestling, Gresham le poate face pe toate.

Există un motiv pentru care unii fanii sunt disperați să îl vadă lucrând împotriva lui Daniel Bryan, iar acest lucru se datorează talentului lui Gresham.

Danhausen

Danhausen Credits Alex Shelley For His Contract With ROH, Hopes To Cross Over Into A Mainstream Audience

Pentru cei care nu-l cunosc pe Danhausen, este cu siguranță timpul să fie atenţi la el. Este unul dintre cei mai unici și mai entertaining personaje din wrestling în acest moment și cineva care are şansa să devină un star important în viitor.

Combinația sa unică de elemente supranaturale, amestecată cu momentele de comedie pură, a făcut din Danhausen unul dintre cele mai interesante nume din wrestling în acest moment.

Bandido

Ring of Honor's Bandido helping Mexico's COVID-19 efforts

Bandido este unul dintre cei mai buni wrestleri din lume în acest moment. El este actualul campion mondial al companiei și este o prezență care aduce o doză serioasă de viteză și agilitate în ring.

Nu există nicio îndoială că fiecare companie de top din lume îl are pe radar, deoarece Bandido pare că va avea succes în orice loc ar ajunge.