Vince McMahon și Bruce Prichard vor produce show-ul NXT când vor reîncepe transmiunile live, în această lună.

Fightful Select anunță că mai mulți wrestleri din NXT nu au fost încă informați de această decizie și că nici nu au fost văzuți la recentele înregistrări.

Acestea fiind spuse, wrestlerii au fost informați că Prichard vizitează WWE Performance Center în acest weekend. Nu tuturor wrestlerilor li se cere să fie acolo pentru această vizită. În plus, Jamie Noble – care este un producător important în WWE – a fost recent în PC mult mai frecvent decât de obicei.

Se pare că marile schimbări din NXT vor include schimbări la nivelul șefilor de producție, Vince McMahon și Bruce Prichard urmând să producă show-ul. Bryan Alvarez a relatat la Wrestling Observer Live că McMahon și Prichard vor produce show-ul atunci când va reveni live, pe 14 septembrie.

Potrivit F4W Online, McMahon și Prichard vor lua deciziile importante, inclusiv în ceea ce privește marketingul, promovarea și direcția, iar rolul lor în booking ar putea fi implicat doar în ceea ce privește wrestlerii de top.

Încă de luna trecută s-a raportat că WWE NXT va suferi o transformare, Nick Khan confirmând într-un interviu. El precizase că “Aspectul show-ului, producția show-ului, totul se va schimba”.