În ediția de azi, rămânem în divizia feminină din WWE, cu un nume care mă astept să ridice câteva sprâncene în rândul vostru, cititorilor. Și spun asta pentru că, persoana despre care voi vorbi la numărul 8 nu este foarte bine văzută în comunitatea de wrestling din România, cel puțin cât am văzut eu. Însă eu am foarte mare încredere în viitorul ei, și aștept părerile voastre în legătură cu acest nume puțin mai controversat.

10. Authors of Pain

9. Mandy Rose

8. SASHA BANKS

Ok, voi explica. În primul rând, Sasha are 26 de ani. Deci este foarte tânără. Cred că poate rămâne în divizia feminină din main roster-ul WWE-ului pentru ani buni, dacă nu face vreo prostie în afara ringului (sau în el). Este de patru ori campioană la femei, însă nici un reign nu a fost foarte memorabil. Într-adevar, a avut un feud bun și meciuri bune cu Charlotte, însă Charlotte a fost cea care a strălucit și s-a propulsat în urma acelui feud, nu Sasha. Și totuși, pe termen lung, o văd pe Sasha ca fiind un stâlp în acea divizie.

De când e în main roster, Sasha Banks nu a strălucit foarte tare. În afară de feudul cu Charlotte, sunt destul de puține lucrurile care merită cu adevărat menționate. Însă, spre deosebire de numărul #9, Mandy Rose, Sasha a avut un parcus excelent în NXT, și cam ăsta este motivul principal pentru care am foarte mare încredere că Sasha isi va atinge cu adevărat potențialul pe care îl are. Hai să analizăm atuurile si minusurile lui Sasha, și să vedem unde sunt punctele cheie și unde mai trebuie lucrat.

Cel mai mare minus, care este și motivul pentru care Sasha nu s-a remarcat extraordinar până acum, este faptul că joaca rolul de face. Bine, lăsând bookingul dezastruos al WWE-ului la o parte (reign-urile ei au fost slabe, însă totul se poate corecta), Sasha nu este un face credibil. Atinge foarte multe clișee și este extrem de repetitivă. Ca face, Sasha nu spune o poveste care să o propulseze în top. Este doar o altă fată care își trăiește visul și se asigură că ne reamintește mereu de asta.

DAR, dacă Sasha face turn heel, potențialul este imens. Cred că Sasha poate să fie cea mai bună femeie heel din WWE (daca o depășește pe Alexa… rămâne de văzut). Run-ul său heel în NXT a fost excelent, și sunt convins că poate juca rolul de cocky, backstabbing, arrogant heel foarte foarte bine. Nu am reușit să înțeleg de ce WWE nu o lasă să faca asta, pentru că e clar că acolo este mina de aur. Ca heel, posibilitățile sunt nelimitate. Un feud cu Bayley super face și Sasha ultra heel în main roster ar fi grozav, și le-ar ajuta pe ambele enorm. Din păcate, WWE nu pare să se îndrepte în acea direcție cu feudul lor, dar nu se știe niciodată.

Oricum, mi se pare imposibil ca în următorii ani, să nu vină turn heel-ul. WWE va realiza la un moment dat că acolo e tot potențialul. Nu are rost să vorbesc de ring skills, pentru că mi se pare una dintre cele mai bune, și ca dovadă sunt meciurile cu Bayley din NXT (Brooklyn I, de exemplu) și cele cu Charlotte din main roster. Botch-uri au fost, însă nu trebuie să uităm ca are 26 de ani. Se pot corecta, și cu siguranță va crește și mai mult. Deja e la un nivel foarte ridicat. Poate nu Charlotte, însă foarte aproape.

Faptul că are deja patru titluri și meciuri importante în main roster, chiar și un main event de PPV, demonstrează că Sasha este văzută ca un superstar de top. Combinat cu vârsta fragedă și cu un potențial turn heel, nu văd ce ar putea să-i stea în calea către succes în WWE în următorii 10 ani. Așa că, deși în ultimele luni a părut că și-a pierdut orice momentum, asta nu înseamnă că Sasha Banks nu va juca  un rol crucial în divizia feminină în anii care vor urma.

De acord, sau nu? Aștept opiniile voastre în secțiunea de comentarii! Stați pe fază pentru următoarele intrări în listă!