Următoarea intrare pe această listă este nimeni altul decât noua achiziție a WWE-ului, Trevor Mann, cunoscut în ringul de wrestling sub numele Ricochet.

10. Authors of Pain

9. Mandy Rose

8. Sasha Banks

7. RICOCHET

Asta a fost prima manevră executată de Ricochet în ringul din WWE, și cred că asta spune multe. Personal, l-am urmărit pe Ricochet destul de atent în timpul pe care l-a petrecut în afara WWE-ului, și mereu mi s-a părut drept unul dintre cei mai atletici oameni din wrestling. După meciul de la NXT TakeOver New Orleans, unde Ricochet a strălucit, am fost convins că va avea un viitor foarte bun în ringul WWE.

La vârsta de 29 de ani, se poate spune că Ricochet are în fața sa o carieră de succes în WWE. Mă așteptam ca tranziția la stilul WWE să fie ceva mai grea, însa acesta a dovedit la TakeOver New Orleans de ce lumea îl consideră unul dintre cei mai buni atleți din acest sport. Nu știu dacă este ceva ce el nu poate să facă în ringul de wrestling, și sunt 100% convins că dacă va fi lăsat să lupte cum poate el mai bine, și să își expună calitățile fantastice în ring, cred că Ricochet va fi un om important și în main roster în anii care urmează.

Bineințeles, multe voci îl dau ca sigur în 205 Live, pentru că se potrivește cu profilul a ceea ce se vrea a fi acea divizie – și anume, luptători al caror arsenal este construit mai mult în jurul stilului high-flying. Însă Ricochet este mai mult decât atât, și sper ca WWE să realizeze asta. Cred că dacă ar fi pus în acea divizie, ar fi o discrepanță între el și restul rosterului la fel de mare cum a fost în cazul lui Neville.

Cu siguranță sunt câteva semne bune de intrebare în cazul lui, și anume cât de bun va fi la microfon, în timpul promo-urilor și cât de mare draw va ajunge astfel încât să-și primească push-ul pe care îl merită. În ring, nu cred că este ceva ce nu poate face, și pot spune că a fost chiar MVP-ul acelui meci de ***** de la TakeOver New Orleans, cel puțin pentru mine. A reușit să scoată maximul din fiecare moment care i-a fost acordat în acel meci, și ceva îmi spune că va continua să facă asta.

Stilul său este destul de dur pentru corp, așa că nu mă pot arunca într-o predicție pe o perioadă de 10 ani, să zicem, pentru că oricând pot apărea accidentări având în vedere cum luptă. Însă ce e cert e că stilul său este extrem de spectaculos. O comparație cu AJ Styles nu ar fi foarte deplasată, cel puțin in termen de cât de atletici sunt amândoi. Are o formă fizică incredibilă, vârsta de partea sa, și abilitatea de a scoate multe meciuri memorabile și extrem de spectaculoase.

Fără dar și poate, va străluci în NXT. Deja o face… dacă va face același lucru și in main roster, rămâne de vazut. Eu spun ca nu văd un motiv serios pentru care să nu o facă, mai ales că are timp să se dezvolte și ca personaj și la microfon.

De acord, sau nu, aștept și opiniile voastre în comentarii. Știu că a trecut ceva timp de la ultimul articol din această serie, însă ce pot spune e că o voi duce la capăt în scurt timp și că ne apropiem de top. Deci, stați pe fază!