Bine v-am gasit. Royal Rumble-ul sta sa inceapa si, pentru prima oara de la HBK vs Undertaker I, sunt entuziasmat de un storyline indiferent de ce rezultat am avea. Si starea si asteptarile care le am pentru acel meci si acel storyline, cuprind intreg evenimentul. Intru in Royal Rumble ca si cand ar fi dimineata de Craciun si ma indrept catre brad. Urmeaza o seara interesanta unde se poate intampla orice. Nu tot va fi grozav, dar, poate indeajuns va fi incat seara sa fie una care ramane in istorie.

  Acestea fiind spuse, inainte sa intram in eveniment as vrea sa aduc aminte care este formatul O parere: Prima parte este un preview care l-am scris inainte de eveniment, pe cand partea “Live” este impresiea mea scrisa in timpul meciului. La finalul articolului o sa imi dau pe scurt, prima impresie asupra intreg evenimentului. Acum ca am amintit ce trebuia amintit, sa intram in paine:

Pre-show: Antonio Cesaro (c) vs The Miz pentru Titlul Statelor Unite

Predictie: Antonio Cesaro

Preview: Antonio Cesaro creste pe zi ce trece, si asta e bine. Munca sa in ring este deja perste 90% din vestiarul WWE, dar inca are nevoie de timp sa se acomodeze la partea cu microfonul. Titlul statelor Unite ii ofera aceasta posibilitate pentru ca el poate avea meciuri cu tot felul de oameni din vestiarul WWE si sa creasca. Miz a fost, este si va ramane mereu, cel putin in ochii mei, un mediocru. Dar cred ca si-a gasit locul. Upper Mid card cu aspiratii de main event. Mai mult de atat niciodata nu va fi credibil in ochii mei. Asa ca in momentul asta vreau ca Miz sa fie una din treptele pe care va calca Cesaro. Problema vine cu Ric Flair. WWE a inceput sa il Promoveze pe Miz ca pe un al doilea Flair, iar daca finalizeaza o intelegere cu Ric prin care el va deveni manager-ul lui Miz la TV, atunci … orice se poate intampla.

Live:  As vrea odata ca pre-show-ul chiar sa inceapa cu meciul, fara interviuri, fara reclama, fara sa treaca prin tot cardul – pentru ca si asa o sa faca asta cand incepe PPV-ul – si sa intram direct in meciul lor. Din 30 de minute, daca meciul va avea 10, va fi bine. As vrea sa ii felicit pe cei din WWE pentru un stream de inalta calitate, care s-a blocat. Nu ma asteptam la asta. Ce inceput cu stangul pentru aceasta seara. Eh, macar e cu partea tehnica nu cu insasi meciul.

In sfarsit si-a revenit, si chiar la timp pentru meci. Mai sunt 17 minute pana cand incepe PPV-ul. Stiu asta pentru ca e afisat pe ecran. As vrea sa nu faca asta. Stiu ca meciul nu o sa fie lung, dar nu trebuie sa imi subliniezi. Sincer, deabia astept sa vad ce public avem. Sper sa fie unul bun. In nici 30 de secunde Cesaro isi arata stilul total sufocant. Omul asta in ring… este pur si simplu fenomenal. UN CROSS BODY INTORS INTR-UN TILT-A-WORLD BACKBREAKER! GENI-FREAKING-AL!  Acum ca actiunea e mai… statica, as vrea sa zic: ce mult imi place Matt Striker la comentariu. Imi pare rau ca nu e in echipa principala. Problema care o am cu meciul, in acest moment este faptul ca merge pe sistemul Cena: adica heel-ul este in control prea mult timp si urmeaza finalul in care parca face-ul n-a suferit deloc. In acest moment clar asteptam acel Figure 4 Leg Lock.

HAH. O mica accidentare a lui Miz. Kayfabe evident. Este pentru ca Miz sa nu poata sa faca acel Figure 4. Oricum un meci destul de bun, inafara de problemele sus mentionate. Cesaro este absolut fenomenal, si Miz isi face treaba. Cesaro Castiga.  Cum am zis, nu avea cum sa se termine altfel. A fost frumos. Daca tehnic show-ul a inceput cu stangul, in ring a inceput cu dreptul. Un meci bun pentru a incepe show-ul. Sa vedem ce meci urmeaza.