WWE a decis ca majoritatea filmarilor ce se fac inainte de WWE RAW SuperShow sa inceapa cu 90 de  minute inainte de transmisia live a RAW-ului. In acest moment, inregistrarile se fac cu 30-45 de minute inainte de RAW. Mai multi oficiali au vrut un pre-show inainte de WWE RAW de ceva vreme.

WWE vrea sa faca un show stil Lucha Libre cu wrestleri spanioli si comentatori spanioli mai ales ca show-ul pentru Cruiserweights este pregatit sa inceapa in noiembrie. Compania vrea sa faca mai multe show-uri pentru TV mai ales ca se pregatesc de lansarea propriului post TV.

Pentru ca NXT si FCW vor fi inregistrate la Full Sail University in curand, se pare ca WWE tot o sa inregistreze un show martea inainte de Superstars si SmackDown.

Mai multe zvonuri indica faptul ca Jim Ross si William Regal s-ar putea sa fie comentatorii pentru noul show ce o sa fie inregistrat la Full Sail University. Noul show se pare ca este proiectul lui Triple H in totalitate iar Vince McMahon nu este implicat, inca…

Mai multi fani au raportat ca la house show-urile de vineri si sambata  ale RAW-ului,John Cena a parut cu gandul in alta parte, neinteresat, obosit si fara energie. Cena a castigat in fata lui The Miz vineri si sambata in fata lui Dolph Ziggler. Se pare ca divortul si faptul ca mai multe site-uri de stiri au aflat de acest lucru a inceput sa il afecteze.

Mai jos aveti doua poze cu arena unde vor fi inregistrate NXT si FCW. Arena o sa fie modificata pentru meciurile de wrestling: