La episodul de SmackDown din aceasta saptaman, Bray Wyatt a fost vedeta dark match-urilor. Dupa ce WWE a terminat de inregistrat SmackDown-ul ce va fi transmis la TV vineri, Vickie Guerrero a intrat in arena anuntand meciul de 20 de oameni Battle Royal, castigatorul primind o sansa la centura World Heavyweight.

Bray Wyatt a castigat meciul de 20 de oameni Battle Royal. Tot wrestlerii prezenti la SmackDown-unul din aceasta saptamana au luptat in meci, printre ei regasindu-se Damien Sandow, Los Matadores si Familia Wyatt. Cei din Familia Wyatt au fost ultimii ce au ramas in ring, iar Erick Rowan cu Luke Harper s-au eliminat singuri pentru ca Bray Wyatt sa castige meciul.

Bray Wyatt a castigat meciul contra lui Alberto Del Rio pentru centura World Heavyweight, pentru ca Del Rio a pierdut dupa ce nu s-a intors in ring in 10 secunde, acesta este in continuare campionul World Heavyweight.

Este cunoscut faptul ca de multe ori, WWE testeaza anumiti wrestleri sau feud-uri prin dark match-uri iar daca totul se ridica la nivelul asteptat de catre oficiali, sunt sanse mari ca aceste dark match-uri sa fie vazute la TV.