În urma evenimentelor dinainte de RAW-ul din aceaastă săptămână, WWE a trimis o scrisoare către Young Bucks cu scopul ca aceştia să înceteze să folosească semnul „Too Sweet”. Aparent, scrisoarea a fost trimisă pentru că WWE abia acum a aflat că Young Bucks folosesc acest semn constant în NJPW şi ROH şi de asemenea vând produse cu el.

WWE susţine că deţine drepturile pentru „Too Sweet” în urma achiziţiei WCW. Young Bucks au fost rugaţi să semneze o înţelegere că nu vor mai folosi semnul, în caz contrar riscă să plătească peste 150,000 dolari.

Luni seară, înainte de RAW, Bullet Club au „invadat” RAW-ul sau cel puţin parcarea arenei din Ontario, unde a avut loc show-ul WWE. Întreg evenimentul a fost filmat pentru „Being The Elite”, emisiunea online de pe canalul de YouTube al Young Bucks. În realitate, cei din Bullet Club puteau să intre în arenă, pentru că mai erau disponibile bilete pentru show, însă nu au făcut-o.

Conform Wrestling Observer, WWE sunt în special deranjaţi de DVD-ul „Too Sweet Journey”, dar şi de alte articole de îmbrăcăminte cu însemnele „Too Sweet”.