SmackDown Live va fi transmis pe Fox începând cu 4 Octombrie și acesta pare a fi momentul perfect pentru a sărbători 20 de ani a acestui show.

De fapt, a 20-a aniversare pentru SmackDown a avut loc pe 29 aprilie 2019. Show-ul și-a făcut debutul pe 29 august 1999, iar această dată este mai apropiată de 4 octombrie.

Oficialii au anunțat acest important eveniment și au promovat mai mulți invitați speciali. Desigur, ei vor ca The Rock să fie prezent, dar programul actorului este unul destul de încărcat. Până să fie confirmată prezenţa lui, WWE a anunţat o parte din wrestlerii care vor fi prezenţi la show-ul special.

”Superstarurile actuale și Hall of Fame-urile vor fi prezente la Staples Center pentru a sărbători show-ul SmackDown Live: Kurt Angle, Lita, Mick Foley, Booker T, Hulk Hogan, Trish Stratus, Goldberg, Jerry ”The King” Lawler, Mark Henry, Ric Flair și Sting.”

Rămâne de văzut cine va mai fi prezent la debutul SmackDown-ului pe Fox, dar cu siguranță, WWE-ul va scoate ”așii din mânecă” pentru a se asigura că fanii vor fi prezenți în număr cât mai mare iar acest show va fi foarte vizionat.