In timpul show-ului NXT TakeOver: Dallas au fost prezentate cadre cu mai multe personalitati prezente la show, insa doua persoane au iesit in evidenta si au primit aplauzele publicului: Kota Ibushi si Bobby Roode.

Kota Ibushi a calatorit in Statele Unite pentru a lupta in cadrul show-ului WWN Mercury Rising pe 2 aprilie, insa acest lucru nu l-a impedicat sa apara la show-ul de vineri seara alaturi de Funaki. Fostul campion IWGP Junior Heavyweight a parasit New Japan Pro Wrestling si DDT Pro-Wrestling la inceputul acestui an, dorind sa fie free lancer, el a sustinut recent ca nu a semnat cu WWE si vrea sa lupte atat in WWE, cat si in NJPW, DDT si Kaiju Big Battel. Ibushi este de cativa ani in radarul WWE si, chiar daca nu il vor semna full time, sunt sanse mari ca japonezul sa apara in turneul Global Cruiserweight Series.

Bobby Roode este liber de contract dupa ce a plecat din TNA in urma cu cateva saptamani si conform multor zvonuri aparute pe internet deja ar fi semnat un contract cu WWE, aproximativ cu o saptamana inainte de NXT TakeOver: Dallas. La fel ca Ibushi, Roode a avut acces in backstage in cadrul evenimentului NXT. El ar urma sa aiba acelasi tip de contract ca Samoa Joe, fiind folosit in special pentru a pune over alti wrestleri mai tineri. Bobby Roode ar veni in companie la scurt timp dupa ce un alt fost campion mondial in TNA, Austin Aries, a semnat cu WWE.