Noua relansare a WWE NXT 2.0 este în plin efect, dar se pare că ar putea exista și mai multe schimbări “uriașe” care să vină în viitor pentru acest brand. Fightful Select are detalii despre ceea ce ar putea avea Vince McMahon în vedere.

Potrivit Fightful, au existat discuții în cadrul companiei cu privire la planurile de viitor pentru NXT 2.0 venind direct de la McMahon, iar unele contacte USA Network ar fi “în sprijinul” acestora.

Fightful notează că printre subiectele de discuție a fost ideea ca NXT 2.0 să vizeze mai mult un grup demografic de 18-34 de ani, ceea ce ar include totul, de la “acţiunea din ring și agresivitate până la un limbaj mai dur și altele” în cadrul show-ului.

În plus, deși Fightful nu a verificat acest punct, “mai multă indulgență în ceea ce privește îmbrăcămintea personajelor feminine” a fost, de asemenea, menționat de surse, deși nu au existat detalii despre ce anume ar însemna sau ar implica acest lucru.

Un alt punct notat a fost “să țină pasul cu actualitatea prin promo-uri și limbajul personajelor” ca un potențial obiectiv pentru brand.

Fightful precizează că nu au existat alte detalii în afară de scurta recunoaștere internă a faptului că aceste idei au fost discutate, unul dintre talente menționând că “va crede când va vedea” atunci când a fost întrebat dacă are cunoștință de vreo potențială discuție.