Vince McMahon a anuntat ca in 2020 va relansa XFL-ul. In cadrul conferintei de presa online, Vince a spus ca de data aceasta compania va fi complet separata de WWE, si ca are 2 ani de zile sa pregateasca lansarea ligii, ce va avea 8 echipe de start.

De data aceasta XFL-ul a fost transferat ca proprietate catre o noua companie, Alpha Entertainment LLC, Vince spunand ca o investitie de 100 de milioane de dolari este prea mare pentru WWE. Asa poate atrage investitori externi.

In luna Decembrie a anului trecut, zvonuri legate de acest plan ajunsesera in sfera publica. Conferinta de presa doar confirma zvonurile din acea perioada.

XFL-ul a fost initial lansat acum 17 ani de Vince McMahon ca o alternativa pentru liga de fotbal american NFL. Planul era ca aceasta liga sa fie orientata spre “actiune”, conform declaratiilor de presa. Liga a fost inchisa in acelasi an deoarece interesul publicului a disparut repede din cauza calitatii foarte slabe a sportului, si focusul exagerat catre ideea de spectacol.