Viitorul lui AJ Lee in WWE

Dupa cum ati putut afla de pe Wrestlebook, Paige a devenit pentru a doua oara campioana Divas. Anti-Diva a castigat meciul cu AJ Lee, care castigase titlul chiar de la Paige la RAW-ul din 30 iunie, primul dupa Money in the Bank.

Zvonurile carora AJ Lee vrea sa plece din WWE si sa isi intemeieze o familie alaturi de CM Punk revin in actualitate dupa meciul pierdut la SummerSlam. Ramane de vazut ce se va intampla in continuare, cel mai probabil vom afla la RAW-ul din aceasta noapte daca va fi continuat feud-ul dintre Paige si AJ Lee.

A fost ultimul SummerSlam in Los Angeles

…Cel putin pentru o perioada. WWE a anuntat in aceasta seara ca editia din 2015 a SummerSlam va avea loc in New York/New Jersey, confirmand astfel zvonurile care au aparut cu cateva minute inainte de inceperea show-ului. La ultimul SummerSlam in Staples Center au fost prezenti 17,537 de fani.

Ca un update, SummerSlam 2015 ar putea sa aiba loc in Barclays Center din Brooklyn, New York, ci nu in Madison Square Garden, asa cum probabil isi doreau o mare parte a fanilor. Momentan nu este nimic oficial.