Ring of Honor a postat pe canalul de YouTube un meci între Bryan Danielson (Daniel Bryan) şi AJ Styles, probabil încercând să profite de storyline-ul în care sunt implicaţi cei doi în WWE, în acest moment.

Meciul a avut loc la show-ul ROH Dissension şi a fost pentru titlul ROH World, fiind ultimul meci dintr-o trilogie care s-a consumat pe parcursul a mai multor ani, deşi cei doi s-au întâlnit şi în alte federaţii independente. În acel moment, Bryan era şi campion FIP.

Încă de la început, comentatorii accentuează faptul că AJ l-a învins de două ori pe Bryan, de fiecare dată cu Styles Clash, deci teoretic, AJ intră cu un avantaj psihologic în meci. În ciuda acestui lucru, în incipitul bout-ului Bryan pare wrestler-ul care ştie ce are de făcut şi îl provoacă pe Styles, ştiind exact ce reacţie va avea.

A fost exact ca un meci de şah, Bryan tot timpul a avut cam două mutări în faţa lui Styles şi asta a arătat şi secvenţa de final, când Bryan şi-a dat seama că nu îl poate învinge prin Cattle Mutilation şi a făcut-o printr-un Crossface Chickenwing la care nu se aştepta AJ. Foarte bun storytelling cu Bryan evitând Styles Clash-ul, mi s-a făcut dor să îl văd în ring, pentru mine este wrestler-ul cu cel mai mare in ring iq. Nu am văzut meci slab cu el, poate să fi existat doar în WWE, când l-a dezavantaj unele booking-uri cretine. La minusuri poate intra pace-ul scăzut şi cam atât.

2006 a fost anul lui Bryan cu siguranţă, atunci a avut meciurile clasice cu KENTA şi Nigel McGuinness, ambele de 5 stele.

Câştigător: Bryan Danielson
Rating: ****1/2