La episodul de Monday Night RAW din aceasta saptamana, Sin Cara a revenit in WWE dupa ce nu a mai fost vazut la TV de cateva luni. Wrestlerul ce a luptat ca Sin Cara este Hunico, in timp ce Mistico, originalul Sin Cara, este in prezent in Mexic.

Conform unor surse din WWE,oficialii vor sa continue cu gimmickul Sin Cara si datorita acestui motiv el a castigat meciul impotriva lui Alberto Del Rio si au decis ca Hunico sa lupte in locul lui Mistico.

Originalul Sin Cara, cunoscut ca Mistico in Mexic, se afla acum acum in tara natala iar sursa din companie a relatat ca oficialii se gandesc sa nu il mai aduca in companie si sa nu ii mai prelungeasca contractul cand ii expira. Aceasta informatie inca nu a fost confirmata.

Cei din WWE sunt nemultumiti de Mistico ca Sin Cara mai ales ca a fost vazut ca wrestler ce il va inlocui pe Rey Mysterio cand acesta se va retrage. Nemultumirea a fost accentuata in ultima vreme pentru ca Mysterio a fost foarte mult timp accidentat iar Sin Cara nu a putut umple golul lasat de absenta sa. Oficialii sunt de parere ca Mistico are talent dar nu a reusit sa faca mai nimic in WWE, de asemenea s-a accidentat foarte des si se considera in vestiarul companiei ca un wrestler mai important decat este in realitate. Pentru ca el a fost primul wrestler adus de Triple H, a existat o presiune enorma ca el sa confirme in companie, dar in acelasi timp a avut parte de-a lungul timpului si de protectie din partea oficialilor.

O informatie foarte interesanta este ca acum doi ani, WWE a avut un storyline in care Hunico si Mistico s-au luptat pentru cine este adevaratul Sin Cara in companie. Acelasi lucru s-a intamplat si in realitate cand Hunico a primit numele de ring Mistico in Mexic dar apoi a fost schimbat pentru ca acest nume sa fie folosit de Luis Ignascio Urive Alvirde, originalul Sin Cara.