Ieri-seara in Tijuana, Mexico, El Hijo del Perro Aguayo Jr., unul dintre cei mai mari wrestleri mexicani din ultimii ani a murit la spital dupa o accidentare suferita in timpul unui meci in care au mai fost implicati fostul superstar al WWE-ului Rey Mysterio, Manik (cunoscut si ca Suicide) si Tigre Uno.

Mai multe raporturi au aparut pe internet de cand anuntul decesului acestuia a fost publicat. Exista si un video pe internet cu spotul care i-a adus moartea mexicanului, insa sincer nu va recomandam sa il priviti, mai ales acum cand stiti rezultatul final. In momentul de fata se crede ca Perro Aguayo a murit in urma impactului cu corzile, acesta neprotejandu-si gatul indeajuns de bine. Rey Mysterio, Manik si Suicide au improvizat rapid un final pentru meci, in timp ce Konnan si restul oficialilor din jurul ringului incercau sa il trezeasca pe Perro. Imediat dupa ce meciul s-a incheiat, acesta a fost transportat la spital, acolo unde a fost declarat mort dupa ceva timp.

WrestleBook vrea sa isi ofere condoleantele familiei si prietenilor lui Perro Aguayo Jr., intotdeauna este extrem de trist atunci cand un wrestler decedeaza, cu atat mai mult atunci cand acesta o face in timpul unui show.