Editia Wrestlemania din acest an a suferit deja o multime de modificari si cu siguranta va fi una memorabila, chiar daca poate doar datorita contextului in care va avea loc. Totusi, exista si o doza de normalitate in legatura cu acest Wrestlemania, care deriva din multiplele intrebari create in jurul sanatatii lui Undertaker. Acesta se pregateste sa il intalneasca pe AJ Styles saptamana viitoare, intr-un meci foarte asteptat de fanii wrestlingului.

Au existat speculatii cum ca stipulatia “Boneyard Match” anuntata pentru acest duel a fost creata pentru a-l proteja si limita pe Undertaker, care se crede ca nu se afla intr-o forma fizica foarte buna.

Se pare ca aceste informatii sunt foarte indepartate de adevar! Conform mai multor surse din interiorul companiei, Undertaker se afla intr-o conditie fizica superioara, comparativ cu ultimii ani si este pregatit sa aiba un meci excelent cu AJ Styles la Wrestlemania.

Legenda WWE-ului a suferit mai multe interventii chirurgicale in ultima perioada, care i-au imbunatatit aparent mobilitatea. De asemenea, se pare ca acesta are un program nou de pregatire pentru revenirea sa in ring, mult superior celui pe care l-a avut in anii anteriori.