Cine spunea ca show’urile FOX nu primesc destule lupte “mari” ?

Nate Diaz il va intalni pe campionul Lightweight Ben “Smooth” Henderson in Main-Event’ul UFC on Fox 5 care va avea loc pe data de 8 decembrie 2012. Lupta va fii pentru centura Lightweight si va fii pentru a doua oara in istoria UFC on FOX cand o lupta pentru centura este gratis, nu Pay-Per-View.

Co-Main Eventul galei va fii o lupta mult asteptata de fanii MMA: Alexander “The Mauler” Gustafsson il va infrunta pe Mauricio “Shogun” Rua intr’o lupta ce garantat va capta atentia fanilor ce prefera stand-up. Este pregatit Gustafsson pentru o lupta de acest calibru? Ramane de vazut.

Gala va fii inceputa de legenda, BJ Penn care ii raspunde provocarii “noului GSP” Rory MacDonald. Penn si Rory trebuiau sa se intalneasca la UFC 152 dar o taietura suferita de Rory in antrenamente a fortat amanarea luptei pentru UFC on FOX 5.

Fara indoiala este cel mai puternic card on FOX cand vine vorba de nume si de importanta luptelor. Nu a fost inca dezvaluita locatia show’ului insa informatia este asteptata in urmatoarele zile.

Pentru mai multe informatii legate de UFC on Fox 5: Henderson vs Diaz reveniti pe Wrestlebook.ro zilele ce urmeaza.