Dupa cum ati aflat anterior imagini private ale lui Paige au fost afisate pe internet. Aceste imagini includ imagini cu Paige, Brad Maddox si Xavier Woods intretinand relatii intime.

Saraya Knight (mama lui Paige) a reactionat printr-un post pe Twitter in care aceasta isi sustine fiica. Saraya relateaza faptul ca oricine poate fi hacked si ca aceste imagini publicate nu sunt recente. Aceasta mai adauga ca ea si sotul ei sunt 100% de partea ei.

Fost WWE writer Brian Maxwell Man de asemenea a reactionat pro Paige acestui scandal publicand o serie de postari pe Twitter. Acesta afirma ca toate imaginile publicate au fost private si ca Paige nu ar trebui sa fie absolut deloc judecata sau concediata.

Acesta a comentat de asemenea faptul ca New Day este unul din putinele charactere care au o libertate non-PG, iar daca acest character va fi limitat in viitor ar fi o decadere masiva a New Day. Acesta mai adauga faptul ca Universul WWE este o “bestie”, dar spera ca publicul din Brooklyn la Raw sa se abtina din a scanda referitor la incident. Prin urmare acesta a continuat prin a spune ca New Day ar putea fi tinuti backstage pentru Raw.

Ca si concluzie acesta a mai raportat faptul ca incidentul cu Seth Rollins nu a afectat cariera sa, deci prin analogie nici Paige nu ar trebui sa fie concediata din acest motiv.

De asemenea exista un zvon cum ca superstar-ul implicat in acesta disputa, Xavier Woods a raspuns acestui incident intr-un post pe Twitter care l-a sters imediat dupa cateva minute de la postare. Acest tweet confirma faptul ca acesta era in imaginile hack-uite.

Daca acest zvon este adevarat si tweet-ul este real as putea adauga ca acest raspuns este foarte copilaros si lipsit de respect. Indiferent ca a vrut sa glumeasca sau nu, acest incident mi se pare unul destul de important si unele lucruri trebuie tratate cu seriozitate.

Ca si concluzie, un lucru este cert, aveti grija la viata voastra privata. Nimic nu este in siguranta.