Sasha Banks & Enzo Amore got a “cupl” of haters

Analiza: Un segment destul de lung pentru a incepe acest show (15 minute). Acest tip de segment lung de introducere imi aminteste de “Pre New Era” cu segmentele autoritatii, dar acest segment a fost mult mai fresh decat acelea datorita persoanelor incluse in el.

Inceputul segmentului cu Sasha si Charlotte a fost ok, dar din momentul cand au aparut Jericho si Enzo, totul s-a elevat la un alt nivel. Sunt foarte impresionat de Jericho. Imi place ca acesta continua sa evolueze la microfon (desi nu era deloc slab inainte). Dupa meciul cu Ambrose, acesta continua sa evolueze. Good job Jericho. Mi-as dori ca aceasta sa fie noua lui intrare “QUIET QUIET QUIET…..”. Jericho este un heel atat de bun incat a devenit si un meme.

Enzo…Ce sa spun de Enzo… Acesta si-a facut treaba ca intotdeauna, dar de data asta a facut-o de unul singur, fara Cass. Din momentul in care a venit in ring acesta a incercat ceva cu Sasha. A incercat sa introduca cheia in cutia pandorei, sa faca un depozit la banca if you know what I mean. “QUIET”. Enzo tot va ramane unul dintre cei mai buni talkeri pentru ca nimeni nu poate ajunge la performanta acestuia. Uneori cred ca el isi face singur promo-urile pentru ca se pliaza perfect pe caracterul lui.

Combinatia Enzo si Sasha mi se pare perfecta. The Boss and The Certified G, chiar as dori sa ii mai vad pe cei doi in ring tinand promo-uri impreuna sau poate chiar in meciuri. Cei doi sunt foarte over cu publicul, deci intr-un promo cei doi impreuna nu vor dezamagi niciodata.

Charlotte a fost de asemenea foarte buna la microfon si aceasta a evoluat foarte mult de cand a facut turn-ul. Acesteia i se potriveste cu mult mai mult rolul de heel, iar Sasha sincer se descurca, dar ar trebui doar putin sa mai creasca la microfon,asta e doar parerea mea.  Nu are acel ceva care il are Enzo spre exemplu.

In sfarsit cineva care le poate ajuta pe cele doua. Charlotte a fost mult ajutata de Jericho in acest segment, de asemenea si Sasha care a fost ajutata de Amore. Chiar ma bucur ca WWE-ul ofera mai multa importanta diviziei feminine mai ales ca aceasta divizie a si deschis show-ul. Good stuff!

 

 

 

 

 

 

Un meci MIXED? Ce an este asta? Abia astept sa vad cum se va desfasura meciul. This should be good.

Pro: Schimbul de replici a fost perfect, entertaining, cu totii au jucat rolul excelent, Jericho si Enzo au ridicat segmentul la un alt nivel. Really good job!

Contra: N/A