Au fost multe promovări din NXT care nu au avut succes în main roster, dar acești wrestleri pur și simplu nu erau pregătiți să fie în Raw sau SmackDown.

WWE a făcut o mulțime de promovări din NXT de-a lungul anilor și a dus la câteva momente fantastice. Oameni precum Kevin Owens, Charlotte Flair și Big E erau cu toții pregătiți pentru main roster și au reușit să aibă un impact imediat după ce au trecut de la brandul galben-negru la Raw sau SmackDown.

Cu toate acestea, nu este cazul pentru fiecare call-up. Au fost mulți care pur și simplu nu au reușit, cu nume precum Aleister Black și The Revival printre cei care au avut probleme. Cu toate acestea, nu a fost vorba de faptul că nu erau pregătiți, ci pur și simplu de vină a fost booking-ul prost. Cu toate acestea, au existat unii wrestleri care au fost chemați din NXT care nu erau deloc pregătiți, acest moment venind prea devreme în cariera lor.

Austin Aries

Austin Aries | WWE

Austin Aries a fost adus de urgență în main roster în urma unei accidentări reale pe care a suferit-o. El a ajuns să facă parte din echipa de comentatori de la 205 Live și s-a alăturat apoi rosterului, iar booking-ul său slab a dus în cele din urmă la plecarea lui din WWE.

Cu toate acestea, ar fi trebuit să i se acorde timpul necesar pentru a avea o perioadă de acomodare în NXT, deoarece Aries avea toate abilitățile necesare pentru a deveni un star important în main roster. Dacă s-ar fi întâmplat acest lucru, ar fi putut să se alăture main roster-ului dintr-o altă postură, ceea ce i-ar fi putut schimba complet cariera.

Emma

Santino Marella vs. Fandango - Dance-Off: Raw, Feb. 3, 2014 - YouTube

Emma a fost persoana potrivită pentru a fi chemată atunci când s-a întâmplat prima dată, deoarece în interiorul ringului a fost una dintre cele mai bune din NXT. Cu toate acestea, la momentul respectiv, gimmick-ul ei nu i se potrivea.

A fost ciudat și nu prea a funcționat, motiv pentru care a fost doar o scurtă perioadă de timp înainte de a fi trimisă înapoi în NXT. Cu toate acestea, Emma a reușit să se întoarcă în NXT și să își dezvolte cu adevărat personajul odată cu un heel run, dovedind că avea nevoie de mai mult timp înainte de a face această mutare.

No Way Jose

No Way Jose | WWE

No Way Jose s-a dovedit a fi popular în NXT, dar asta nu însemna că era pregătit pentru a fi un wrestler de main roster. Motivul a fost lipsa totală de personalitate sau de caracter.

În afară de a dansa și de a se distra, nu se întâmpla nimic cu No Way Jose. Acest lucru însemna că era imposibil să fie implicat într-un storyline serios, ceea ce avea să-i împiedice întotdeauna capacitatea de a progresa.

Shane Thorne

Slapjack Reportedly Wasn't Told He Was A Part Of The SmackDown Roster - eWrestlingNews.com

Shane Thorne a fost adus în main roster ca parte a Retribution, devenind Slapjack. Personajul său era în mod evident unul îngrozitor, ceea ce nu l-a ajutat, dar Thorne pur și simplu nu era pregătit pentru a fi promovat în acel moment.

Nu a primit niciun push în NXT până în acel moment, ceea ce l-a împiedicat să devină un wrestler pe care oamenii voiau să-l vadă. Era un wrestler bun, dar fără caracter sau scop.

Mojo Rawley

WWE Releases Mojo Rawley From Contract

Mojo Rawley a fost un alt caz de wrestler care a fost promovat datorită faptului că avea o personalitate puternică. Cu toate acestea, el nu era pregătit pentru a fi adus în main roster atât de devreme.

Au existat elemente ale ring work-ului său care trebuiau să fie perfecționate înainte de a fi promovat. De asemenea, nu avea prea multă personalitate în afara faptului că era un wrestler care avea foarte multă energie.

Austin Theory

WWE Moves Austin Theory Back To The NXT Roster | PWMania.com

Austin Theory este un wrestler care are mult potențial pentru a deveni un personaj important în viitor. Cu toate acestea, el a fost adus prea repede în main roster din cauza pandemiei și a faptului că WWE avea nevoie să umple un loc pe card.

Faptul că nu a rămas prea mult timp arată că WWE și-a dat seama că avea nevoie de mai mult timp în NXT. A ajuns să se întoarcă la brandul galben-negru și de atunci a lucrat cu adevărat la promo-urile și personalitatea sa, ceea ce înseamnă că atunci când se va întoarce, Theory va fi un personaj mult mai important.

Dana Brooke

Dana Brooke | WWE

Dana Brooke a făcut îmbunătățiri majore în ultima perioadă, de asta nu există nicio îndoială. Cu toate acestea, atunci când a fost promovată iniţial în Raw, nu era deloc pregătită, deoarece era încă destul de green în ring.

Meciurile ei au fost slabe și asta i-a împiedicat pe fani să o ia în serios. A fost păcat să o vedem atât de rapid promovată, deoarece aducerea ei timpurie nu era necesară la momentul respectiv.

Chelsea Green

Spoiler* Chelsea Green injured on WWE SmackDown

Chelsea Green este un alt wrestler care avea un mare talent în ring și ar fi putut cu siguranță să scoată niște meciuri foarte bune în main roster. Cu toate acestea, call up-ul ei a pus capăt brusc run-ului din NXT.

Abia începuse să apară în mod regulat în NXT și, din această cauză, nu era foarte cunoscută de publicul casual. Green ar fi putut cu ușurință să se dezvolte dacă i se dădea un reign cu titlul din NXT, ceea ce i-ar fi putut schimba evoluția carierei.

Nia Jax

Backstage Heat on Nia Jax's After Debut on Raw? - WrestlingRumors.net

WWE a promovat-o pe Nia Jax ca fiind o adevărată amenințare imediat în NXT și, din acest motiv, a ajuns să fie promovată în main roster destul de devreme. Deși a cariera ei nu a fost lipsită de push-uri, ar fi fost mai logic să i se acorde mai mult timp pentru a se dezvolta în NXT.

Dacă ar fi primit acest timp, dacă ar fi avut posibilitatea de a deveni campioană în NXT, atunci ar fi putut avea o evoluţie total diferită.

Apollo Crews

Apollo Crews' WWE Raw Debut: 3 Possible Feuds

În ceea ce privește abilitățile din ring, avea tot ce era necesar pentru a avea succes, dar personalitatea sa lipsea, iar scurta sa perioadă de timp în NXT nu l-a pregătit pentru stilul WWE.

Acesta este motivul pentru care i-a luat atât de mult timp pentru a avea un impact în main roster. Abia în perioada pandemiei, Apollo a început să se remarce cu adevărat și asta pentru că până atunci nu avea deloc un gimmick.