În cea mai recentă apariție a sa la Busted Open Radio, Tony Khan a discutat despre cardul All Out, despre cum se aseamănă roster-ul AEW cu cel WCW din 1997 și multe altele.

Tony Khan despre card-ul All Out: “Cred că a trecut mult timp de când nu a mai fost un PPV atât de aglomerat de sus până jos ca All Out. Când te uiți la card, sunt atât de multe meciuri și nu este primul PPV în care au fost deja șapte, opt meciuri pentru care oamenii se vor entuziasma cu adevărat. Pentru fiecare fan al wrestlingului, există câte ceva pentru toată lumea în acest card. Chiar cred asta. De sus până jos, ce spectacol. Unele dintre cele mai mari PPV-uri sunt așa și cred că am făcut câteva PPV-uri foarte interesante și bune. Am avut buyrate-uri care nu s-au comparat cu nimeni de la WCW încoace, nu din ultimii ani de WCW, ci din 1999 încoace. Pentru că în 2000, 2001, buyrate-urile au scăzut. Î Iar acum trecem la un alt nivel în 2021, cu o mulțime de vedete mari car vin în AEW și cu talentele locale pe care le-am creat, toate se vor reuni. Nu există un exemplu mai bun pentru asta decât acest PPV”.

Despre cum se aseamănă roster-ul AEW cu cel WCW din 1997: “Îmi place să compar uneori roster-ul nostru cu ce cred că a fost un roster de excepţie, și anume WCW 1997. Aveai toate aceste vedete și toate aceste tinere talente, iar eu chiar fac tot posibilul să încerc să folosesc rosterul chiar mai bine decât o făceau atunci când erau o companie de succes. Pentru că aveau o mulțime de tinere talente pe care nu le-au folosit cu adevărat, și ar fi putut să construiască pentru viitor pentru a face din ea o companie profitabilă pe care nu ar fi vrut să o închidă niciodată. Ar fi putut face din ea o mașină de tipărit bani dacă ar fi dezvoltat în cadrul companiei tinerele talente pe care le aveau, cum ar fi Chris Jericho, Dean Malenko, Eddie Guerrero și Rey Mysterio. Oamenii care au fost o parte importantă din Worldwide și Saturday Night și din acele show-uri grozave”.

“Dar ei nu au câștigat neapărat multe dintre acele meciuri de la Nitro și Thunder. Și ar fi putut să-i construiască pentru viitor. Eu încerc să construiesc vedete pentru viitor și de aceea aveți atât de multe staruri mari de la noi care vor fi prezentate la All Out, cum ar fi Darby Allin, MJF, Dr. Britt Baker. Există o oportunitate foarte mare aici și nu cred că Jericho, Mysterio și Guerrero au avut neapărat aceleași oportunități atunci când au fost într-un roster cu nume precum Hulk Hogan, Ric Flair, Randy Savage, Roddy Piper și toți cei care au fost în WCW în 1997. Din păcate, nu a durat, și cred că ar fi durat mai mult dacă ar fi construit tinerele vedete așa cum încerc eu să fac.”