Inca cateva ore si Hardcore Justice va fi live. TNA face treaba buna. Da TNA face treaba buna. Neasteptat, dar in ultima vreme au storyline-uri solide care sa fie sustinute de meciuri bune. Nu sunt ei WWE, dar sunt placut impresionat. Dupa cum se stie Bound for Glory este “Wrestlemania”-ul lor. Nu e nici macar umbra la Wrestlemania, si nici macar la Summerslam. Dar este cel mai mare PPV al lor si chiar incearca sa faca din el ceva bun. Inainte de BFG ( Fanii Quake/DOOM acum rad), avem Hardcore Justice. Din acest spectacol o sa avem main eventul de la BFG stabilit si multe alte povesti. Un PPV de build up ceea ce rar vezi in TNA.

Card-ul este unul bun, care promite chestii bune. Ceea ce va fi probabil partea nasoala este inabilitatea celor din TNA sa tempereze meciurile si sa termine seara pe picior mare. Din punct de vedere atletic meciurile din mid card pot mult mai mult decat cele din main card si asta doare la imagine. Singura mea grija este cantiatea de meciuri pe card. Sunt foarte multe si nu stiu daca vor avea timp sa fie toate ok.

WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH
Kurt Angle vs (c) Sting

Kurt Angle va castiga. Fara discutii. Sting trebuie sa il salveze pe Hogan, si pe langa asta, nu are nici o treaba cu RVD sau cu Crimson, cei doi care lupta pentru Nr. 1 contendership. Feudul dintre Sting si Angle este unul de respect si se va termina asa. Se poate ca Hogan si Immortal sa intervina doar ca Sting sa piarda, dar il vad pe Angle salvand-ul pe Sting si continuand meciul. Se poate un Angle heel doar ca main eventul de la BFG sa nu fie Face vs Face.

TAG TEAM CHAMPIONSHIP
Mexican America vs. (c) Beer Money

Tre sa recunosc nu imi place angle-ul, si nici Mexican America. Urasc stereotipurile din toate punctele de vedere si nu vad ca un stereotip – prin definitie ceva intalnit foarte des – sa fie ceva bun de main event. Se poate ca mexican America sa castige doar din cauza push-ului care il au si pentru ca Beer Money nu sunt in apele lor. E greu de zis sincer cand nu prea te-a interesat feud-ul.

X DIVISION CHAMPIONSHIP
Austin Aries vs. (c) Brian Kendrick vs. Alex Shelley

Acest meci este TNA screwing up. Brian Kendrick este campion iar Alex Shelley a castigat No 1. contendership. De ce e Austin Aries acolo? Sincer din cate vad incearca sa faca din el un CM Punk light. Aries este unul dintre cei mai buni din lume, parerea mea peste Kendick care e mort la microfon si peste Shelley care nici el nu e cel mai vioi cu batul vorbirii. Dar pe langa asta, Aries este proaspat semnat. Da bine are istorie, dar totusi. TNA are prostul obicei sa arunce oameni in main event doar ca au semnat hartia. Bine de fapt nu e prostul obicei, sunt obligatii contractuale cand semneaza anumiti luptatori. Sincer il vad pe Aries castigand doar ca sa fie un Heel Champion la BFG.

SIX MAN TAG TEAM MATCH 
Fortune vs. Immortal 

Asta este un Build Up match. Vad un re-do la BFG cu un Gimmick. Pierzatorii se despart sau ceva de genul. Vad Immortal castigand pentru a avea un avantaj in BFG si Hogan sa aiba avantajul psihologic vs Sting.

KNOCKOUTS TITLE MATCH
Winter w/Angelina Love vs. (c) Mickie James 

O divizie feminina cu storyline. Motiv suficent ca TNA sa fie in atentia fanilor. WWE nu a facut nimic cu divizia feminina de cand e haul. De obicel doar O diva are ceva. In TNA toate se invart si primesc ceva. Au si CENTURI LA ECHIPE. Un storyline frumos facut cu James, Winter si Love. O vad pe James castigand.

BOUND FOR GLORY SERIES MATCH
Rob Van Dam vs. Crimson 

Hai sa fim seriorsi. Nr. 1 contender’s match. Cine castiga meciul castiga BFG Series si intra in main eventul de la BFG. RVD castiga. Crimson are un push mare dar nu il vad in main eventul celui mai mare PPV al celor de la TNA. Vad un Kurt Angle vs RVD care poate fi un meci de 5 stele cu potential de meciul anului. Angle este cel mai bun din punct de vedere in ring; din INTREAGA industrie. Cum se spune, “Angle can make a rock look good in the ring”. Pune-l intr-un meci cu cineva ca RVD si vei avea un meci minunat.
BOUND FOR GLORY SERIES MATCH
“The Pope” D’Angelo Dinero vs. Devon 

Bound for glory Series Match my ass. Nu conteaza cine castiga tot nu castiga seria. Asta e un Build Up match in care ceva se intampla cu familia lui Devon. Eu zic ca Pope castiga si asa fac ceva la BFG.

Bully Ray vs. Mr Anderson 

Bully Ray este unul din cei mai buni oameni din TNA la momentul actual. Poate ca nu poate multe in ring, dar ca Heel este un deliciu. Si nu un Heel care sa il placa unii oameni. Asta chiar iti creaza antipatie. A fost asa de mult, el fiind forta din spatele 3D. Sincer il vad pe Anderson castigand ca sa isi stabileasca o pozitie mai buna in Immortal.

KNOCKOUTS TAG TEAM CHAMPIONSHIP
Rosita & Sarita vs. Tara & Ms. Tessmacher 

Ce ziceam eu mai devreme de divizia feminina? Faptul ca fetele au mai mult decat 1 meci pe card spune multe. Presimt ca Tara si Ms Tessmacher castiga.