La Monday Night RAW-ul din această săptămână am avut parte de un meci Fatal 5-Way Elimination între AJ Styles, Ricochet, Rey Mysterio, Robert Roode și Shinsuke Nakamura pentru desemnarea noului pretendent la centura universală care va fi pusă în joc la show-ul de săptămâna viitoare. Meciul respectiv a fost câștigat de către Mysterio.

Așadar, săptămâna viitoare la RAW, Seth Rollins își va apăra titlul WWE Universal împotriva lui Rey Mysterio. Aceasta este o decizie foarte interesantă, deoarece știm deja că Rollins își pune titlul în joc la Hell in a Cell împotriva lui ”The Fiend” Bray Wyatt.

În timpul Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a expicat de ce WWE-ul a luat această decizie. Oficialii vor pune accent mai mult pe SmackDown și NXT săptămâna viitoare, prin urmare, ei nu doresc ca RAW-ul să piardă teren.

Rămâne de văzut cum va proceda WWE-ul cu meciul pentru titlul Universal săptămâna viitoare. Deși ar putea fi doar o oportunitate pentru ”The Fiend” Wyatt să apară și să se implice în meci, nu știi niciodată ce au de gând să facă oficialii.