In fiecare saptamana, WrestleBook isi propune sa va readuca aminte evenimentele importante din istoria wrestlingului.

X-Pac devine primul campion WWF light heavyweight si WCW cruiserweight:

Pe 30 iulie 2001, campionul WWF light heavyweight, X-PAC a castigat centura WCW cruiserweight de la Billy Kidman, astfel, devenind primul wrestler ce tine simultan ambele centuri.

Lance Storm devine primul campion WCW ce tine trei centuri in acelasi timp: U.S, cruiserweight si hardcore:

Pe 31 iulie 2000, Lance Storm a devenit primul campion din istoria WCW ce tine simultan centura cruiserweight, US si hardcore. El a redenumit cele trei centuri castigate in:

  • centura US in centura Canadiana Heavyweight;
  • centura hardcore in centura Saskatchewan harcore;
  • centura cruiserweight in centura 100 kilograms and under.
[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=_mvdkeEh6Ds’]

 

Bruno Sammartino refuza centura NWA

Bruno-Sammartino

Pe 2 august 1962, Bruno Sammartino a devenit campionul NWA, dupa ce a castigat meciul impotriva lui Buddy Rogers in Toronto, Ontario. Sammartino nu a acceptat insa centura, pentru ca Rogers a luptat accidentat.

Steve Austin este accidentat de Owen Hart

Pe 3 august 1997 la SummerSlam, Stone Cold Steve Austin a fost accidentat de Owen Hart dupa un Sit Down Tombstone pil driver facut de Owen Hart. Austin a castigat centura intercontinentala dar cariera lui de wrestler profesionist a fost pusa in pericol. Austin l-a anuntat pe Owen Hart si pe arbitru ca nu se poate misca, insa dupa cateva secunde a avut destula putere sa castige meciul print-un roll up. Austin a revenit miraculos in ring, dupa doar trei luni.

 Sgt. Slaugher devine comisar in WWF

Pe 4 august 1997, Sgt. Slaughter a fost numit comisarul presedintelui din WWF, Gorilla Monsoon. Prima decizie facuta de Slaughter a fost sa il puna pe Bret Hart, care atunci conducea stable-ul The Hart Foundation sa isi apere centura impotriva lui The Patriot, la PPV-ul Ground Zero.

http://www.youtube.com/watch?v=wgpon6ed6x4