Rey Mysterio, unul din cei mai cunoscuti wrestleri din WWE, a parasit compania dupa aproximativ 13 ani. Initial, s-a aflat ca profilul lui Mysterio a fost mutat in sectiunea Alumni, de pe site-ul WWE.com iar apoi, compania a declarat oficial despartirea de wrestlerul mexican.

Rey Mysterio nu mai este angajat in wwe

Conform unor surse din WWE, Rey Mysterio a cerut sa fie lasat sa plece din companie  de mai mult timp.Trebuie mentionat ca actualul sau contract a expirat, el nu a fost concediat sau nu a primit acceptul companiei de a pleca mai devreme. A existat un conflict de mai mult timp intre Rey Mysterio si WWE, Rey fiind suparat ca oficialii au tot prelungit perioada contractului pentru ca wrestlerul a fost foarte mult timp accidentat.

Nu exista momentan informatii vizavi de unde va ajunge Rey Mysterio, insa nu va fi greu pentru acesta sa isi gaseasca o companie independenta de wrestling tinand cont de popularitatea acestuia.

Se pare ca Rey o sa fie doar prezent la evenimente de wrestling din zona independenta, el urmand sa lupte la aceste show-uri mai tarziu. Sunt sanse foarte mari ca Rey Mysterio sa semneze un contract cu Lucha Underground dupa o vreme, dar momentan, cele doua parti nu ajuns la o intelegere.

In cei 13 ani petrecuti in WWE, Rey Mysterio a castigat centura WWE World Heavyweight de doua ori, centura WWE o data, centura WWE Cruserweight(retrasa intre timp) de trei ori, centura intercontinentala de 2 ori si centurile WWE Tag Team de 4 ori, formand echipa cu Edge, Rob Van Dam, Eddie Guerrero si Batista. De asemenea, Mysterio a mai castigat meciul de Royal Rumble in 2006 si este al 21 campion Triple Crown. Din pacate, ultimii ani din cariera lui Mysterio in WWE au fost umbriti de accidentari dese.