Mult asteptatul Impact din Corpus Christi a avut loc saptamana aceasta!  Un Impact cu un build up foarte bun, un Impact care a avut parte de hype mai mare decat multe PPV-uri TNA. Un Impact care a debutat si un nou intro, ceva ce TNA nu prea a folosit in ultimii ani decat pentru perioade scurte de timp. Un video package bun, din care lipsesc, totusi, destui oameni si la care speram sa schimbe melodia. Daca ar fi sa aleg eu, nu prea as folosi un intro, avand in vedere inclinarea companiei spre realism.

Showul a fost deschis de meciul pentru centurile TNA la echipe. Asa cum spuneam si saptamana trecuta, era foarte probabil ca Chavo si Hernandez sa castige aici, avand in vedere ca luptau la ei acasa si mai era si stipulatia conform careia daca ei pierdeau meciul, nu mai puteau face echipa. TNA au facut o treaba buna pentru a nu face totul extrem de previzibil pentru fanii de pe internet prin faptul ca au bagat tease cu mici neintelegeri intre Chavo si Hernandez, Hernandez nefiind de acord cu stipulatia plus zvonul cu Homicide si LAX. Meciul a fost bun, si desi nu sunt de acord ca Aries si Roode sa piarda, pot intelege motivul. De asemenea, modul in care au fost facute primele 2 pin falluri indica faptul ca scenariul show-ului a fost schimbat in ultima saptamana. Cel mai probabil au castigat Chavo si Hernandez pentru DOC si Knux sa ia titlurile de la o echipa face. Asta inseamna si ca au amanat storyline-ul genial pe care il aveau pregatit pentru Aries si Roode cu toate centurile. Vom vedea.

Morgan-494x277Segmentul backstage cu Brooke Hogan si Joey Ryan a fost scurt, dar foarte amuzant. A urmat apoi un squash match in care Rob Terry l-a facut praf pe Joey Ryan. Nimic de spus in legatura cu asta, momentan. Am avut insa, si un segment cu Matt Morgan! Ura! Matt Morgan ca troll in coasta lui Hulk Hogan imi place la nebunie. Angle-ul lui Matt Morgan este unul foarte interesant, care mi-a starnit interesul si sunt fericit ca au gasit o metoda sa-l introduca in produs, ceea ce n-a fost usor, dar au reusit cu brio.

Cred ca e prima oara cand il vad pe Joseph Park ca are parte de huiduieli. Un detaliu mic, dar eficient: Devon si-a jucat rolul perfect aici, de a transmite un mesaj. Se pare ca asta ar fi startul unui feud pentru titlul TV, care a fost lasat in urma. Desi este un personaj foarte bun, Joseph Park are nevoie de un mic update.

Este retardat faptul ca il elimini pe Adam Pearce backstage in favoarea lui Magno, ca mai apoi sa-l elimini si pe Magno. Pana si eu au admis botch-urile facute de Magno in acel meci si tot l-au trecut in fata lui Pearce. Gutcheck are nevoie de un update masiv, pentru ca sunt probleme serioase cand il elimini pe Adam Pearce. Sper ca totul e un storyline, iar Pearce revine, posibil Aces & Eights. De asemenea, Bruce Pritchard e retardat daca spune ca 13 ani de wrestling si o aventura in TNA in 2006 inseamna lipsa de experienta.

AJ-494x277
Faptul ca au schimbat scenariul pe parcurs l-a facut pe Hogan sa arate stupid pentru cei care sunt atenti. Hogan a spus saptamana trecuta ca AJ trebuie sa decida la showul asta de partea cui este, dar numai asta nu s-a intamplat, ba chiar i-a dat un meci saptamana viitoare. In fine, trecem peste asta, segmentul a fost bun, foarte interesant faptul ca au fost bagati si Kaz & Daniels si au fost foarte amuzanti. Am avut si un mic hint la o reuniune Fortune, ceea ce ar fi interesant pentru un show, dar nu va avea loc. De asemenea, odata cu ultimele show-uri, AJ se distanteaza de Sting din 96/97, vorbeste, sau macar asta vrea sa faca, daca nu ar mai fi intrerupt de James Storm. In momentul asta, AJ Styles are cam 5 optiuni, ceea ce este fantastic pentru acest storyline, care este foarte, dar foarte bine realizat: join Hogan, join Sting, join Aces & Eights, join Bad Influence sau sa mearga solo. Sunt foarte interesat sa vad cum va decurge acest storyline in continuare.

Sper ca ODB sa nu ramana arbitrul pentru meciurile Knockouts. Meciul dintre Taryn si Gail Kim a fost scurt si ok, asta datorita faptului ca este Gail Kim in ring cu ea. Taryn creste ca luptatoare, a crescut mult de cand a fost in WWE, asta e clar. Victorie prin roll up, ceea ce indica ca feudul nu s-a terminat. Divizia Knockouts e intr-o situatie foarte proasta.

Am ajuns la main event-ul serii, dar inainte de asta, sa vorbim putin despre Jeff Hardy. Jeff Hady n-a avut intotdeauna un tratament prietenos din partea opiniei publice, asta si datorita aventurii sale in lumea drogurilor care l-au facut sa-si149071_10151453024621026_6372767_n piarda pasiunea pentru actiunea din ring. Programul extrem de incarcat din WWE l-a impins la folosirea drogurilor, ceea ce l-a bantuit pana la Victory Road 2011 cand a fost prea mult. TNA e locul perfect pentru Jeff Hardy, iar Jeff Hardy este omul potrivit pentru TNA. Atat de simplu e. De cand a revenit, a profitat la maxim de aceasta a doua sansa (sau nu stiu cata sansa, depinde de unde privesti situatia), ceea ce altii in trecut au esuat. De cand a revenit, si-a pus la bataie corpul in stil mare, a dat tot ce a avut mai bun in el si astfel si-a spalat pacatele. Acest meci e dovada perfecta. Hardy a incasat niste bump-uri foarte serioase si foarte periculoase in acest meci cu Bully Ray. E un om nou, si tot respectul pentru el. Meciul a fost demn de main event, si a fost cel mai bun meci din ultima perioada in TNA. Bump-uri si spot-uri serioase, actiune buna, chimie buna intre cei doi. Multi asteptau ca Brooke sa faca turn heel aici, ceea ce nu s-a intamplat, asta datorita rescrierii scenariului. Sunt multumit de asta. Brooke Hogan isi joaca foarte bine rolul, in continuare. A fost foarte amuzant faptul ca a stat langa ring, langa un individ fan Aces & Eights care tot facea semne la camera si la Bully Ray.

Inca ceva, ce s-a intamplat cu melodia Aces & Eights cea cu versuri ? Cea pe care a folosit-o Bully Ray la Impactul de dupa Lockdown. Am ascultat melodia, e foarte tare, e perfecta pentru video package-uri si il diferentia pe Bully fata de restul grupului. Sper sa o aduca inapoi. Cred ca nu le-a placut cum se auzea in arena, n-a creat moment special.

Show-ul acesta a fost construit ca fiind un mare show. Cele doua mari meciuri pe care le-au promovat, da, ele s-au ridicat la nivelul asteptarilor, dar restul showului a fost .. acolo, nu bine sau rau, dar nimic cu adevarat special. Cel mai mult mi-au placut main event-ul, segmentele backstage cu Aces & Eights (lucru de care avem nevoie si in viitor) si segmentul cu Matt Morgan. S-a ridicat si nu prea la asteptari acest show, cam asta se poate spune. Va las cu un video bun:

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=dgjBOdZsK_0′]