TNA incepe anul cu Genesis 2013, primul din cele patru PPVuri de pe anul acesta. Un PPV construit si gandit inainte ca noul sistem de PPV sa intre vigoare.

tagteam
Meciul a fot ok, dar Chavo si Hernandez nu reusesc sa starneasca interes, cel putin pentru mine. Interesant faptul ca au fost niste neintelegeri intre Matt Morgan si Joey Ryan, Morgan arata nervos la final. In opinia mea, este momentul ca cei doi sa inceteze sa faca echipa. Daca intentia companiei este sa-l faca pe Morgan main event player, e momentul sa se desparta de Joey Ryan. Ce oare urmeaza in divizia asta pe echipe ? Kid Kash & Gunner ?

                                                        Mr. Anderson vs Samoa Joe

Acesta a fost meciul de revenire al lui Mr. Anderson si a fost un meci foarte bun. Desigur, cel mai mare aport il are Samoa Joe aici. Imi place povestea aceasta cu Anderson si Aces&Eights si sper sa continue. De asemenea, imi place si lookul acesta mai neingrijit pe care l-a afisat Anderson in ultima perioada, cu barba si asa. Mi se pare mie, sau Anderson aduce a Joey Quinn din Dexter ?

x
Mi-a placut meciul dintre Christian York si Kenny King si am fost surprins ca a castigat York; eram convins ca King va invinge. A fost Christian York showcase: l-a invins pe King, iar apoi da tot ce i-a mai ramas contra lui RVD, si arata solid in infrangere. De asemenea, totul a contribuit la personajul arogant pe care il dezvolta Kenny King. S-a creat o poveste buna, iar cel mai probabil la Lockdown vom aveam Kenny King vs RVD vs Chrstian York, unde sunt sanse ca King sa faca pinul pe York, si astfel castiga centura fara ca RVD sa sufere infrangerea.

devon
Personajul Joseph Park este de-a dreptul genial. Merita o melodie si o marire consistenta de salariu cel care a venit cu ideea. Meciul a fost amuzant, a fost ceea ce trebuia sa fie. Dar pentru numele Lui Dumnezeu, chiar era nevoie ca Devon sa invinga printr-un roll up in loc sa-l distruga in bataie pe Joseph ?! Inca sunt idioti in iMPACT! Zone ca striga pentru Devon in loc sa-l huiduie. Foarte bine introdusa faza cu revenirea lui Joseph la realitate in mijlocul chokeslamului.

ko
Meciul a fost ok, nimic special. M-am saturat pana peste capt de Tessmacher vs Gail Kim. Velvet o castige centura pe viitor, iar atunci sper ca Mickie James sa faca in sfarsit acel turn heel pe care il tot anunta. E nevoie urgenta de femei noi din federatiile independente.

dan iels
Cand a fost anuntat meciul eram sigura ca James Storm va invinge, ca deh, doar nu ii dau o victorie lui Daniels, dar cand am vazut stipulatia mi-am dat seama ca in sfarsit castiga si Daniels un meci, asa ca Holy Shit! Si asta intr-un meci bun, desigur. Daniels vs Hardy va fi foarte interesant de urmarit. Rezultatul meciului asta telegrafia si invingatorul din main event.

sting
A fost un meci de-a dreptul oribil si asta ma enerveaza deoarece este unul din meciurile pe care chiar vroiam sa le vad. Era clar ca Sting va castiga chiar si daca nu era problema cu victoriile Aces n Eights.

hardy
Triple Threat-ul din main event a fost fantastic. E clar ca Jeff Hardy si-a prelungit contractul cu TNA si ca toata lumea il sustine. Va fi un moment foarte special cand va pierde centura. Austin Aries si Bobby Roode au o chimie extraordinara intre ei.

Comentarii aditionale:

– De ce oare se ia Taz intr-una de Todd Kennely pentru ca isi face treaba ca si comentator si stie despre ce vorbeste ?!

– Avand in vedere ca vom avea Daniels vs Hardy pentru titlul mondial la Impact, un meci pe care abia il astept si pe care chiar vreau sa-l vad, mi-a venit in cap ideea ca AJ Styles si-ar putea face revenirea costandu-l titlul mondial pe Daniels. Vom vedea.

– Iubesc la nebunie melodia Aces & Eights.

– Christopher Daniels si Kazarian aka Bad Influence sunt de-a dreptul fantastici.

– Sunt foarte fericit ca au fost taiate PPVurile secundare cu pret de Bound for Glory. Este mult mai usor astfel sa construiesti un show mare si mult mai usor sa atragi cumparatori si spectatori. Sunt foarte intrigat de noile showuri One Night Only. Abia astept Hardcore Justice 2 si showul in care se reunesc wrestleri din trecutul companiei.

– Jospeh Park este de-a dreptul fantastic.

– Toata treaba asta cu Bully Ray face de pana acum anunta ca ceva e putred la mijloc. Cel mai clar indiciu este acela ca mereu cand Bully Ray apare, Aces & Eights se retrag. Abia astept sa vad ce se intampla la Impact.

– Cred ca Mike Knox va fi judecat si va primi verdictul la Impactul de joia asta. A avut timp sa arate de ce e in stare si va fi judecat. Consider ca are lookul potrivit pt grupare, insa are nevoie sa fie construit, iar acest story cu Aces n Eights are nevoie de diversitate. Nu toti prospectii trebuie acceptati ca membri, au nevoie urgenta de victorii clare, au nevoie sa fie periculosi, au nevoie sa fie prezenti mai mult in jurul motoretelor, au nevoie sa introduca indicii, mici detalii sau sa arunce vorbe despre diverse „job-uri” in afara wrestlingului. Prospectii n-ar trebui sa stea la masa de vot.

Concluzie:

Nu a fost deloc un show rau, dar a fost un PPV care nu a avut nimic special. Are totusi o scuza pe care am mentionatoi in scurta introducere de mai sus. Lockdown 2013 este ceea ce conteaza acum.