PPVurile TNA pe 2012 s-au terminat cu acest Final Resolution. Este al doilea review pentru acest site, asa cum am promis, am sa incerc sa scriu dupa fiecare PPV. Articolul acesta vine cu intarziere si imi cer scuze.

James Storm vs Kazarian

Primul meci al serii a fost unul bonus, intre James Storm si Kazarian. Meci filler, facut dupa formula house showurilor. Un meci ok, distractiv din partea celor doi. Se pare ca lui James Storm ii lipseste o directie; luna trecuta era intr-un meci de totul sau nimic, iar la Final Resolution deschide showul intr-un meci bonus.

king
Un meci care a dezamagit. Au fost niste spoturi bune, dar si unele executate prost. Nu imi place formula aceasta in care campionul este hranit in fiecare luna cu cate un oponent la nimereala. Dar se pare ca odata cu revenirea si turnul heel al lui Kenny King „reinvie” Divizia X, pentru a nu stiu cata oara. Inca astept push-ul promis de Hogan pentru Kid Kash.

bully
Un meci foarte bun si interesant, dar nu la fel de bun ca meciul lor de la Sacrifice 2012. Dropkickul realizat de Bully Ray a fost ceva foarte, foarte tare si foarte interesant. Foarte surprinzator este insa faptul ca Brooke Hogan se descurca infinit mai bine in wrestling decat s-ar fi asteptat oricine. Storyline-ul este continuat, iar finalul a fost cel potrivit.

tagteam
N-a fost mare lucru si nici nu prea mi-a starnit interesul. Hernandez si Chavo nu sunt nu fac o echipa foarte buna; toti adversarii lor de pana acum au fost peste ei. Feudul ar putea continua ca ii tina ocupati pe cei 4 in urmatoarea perioada. Este intotdeauna o placere sa il vad pe Hernandez cum zboara peste corzi.

ko
Divizia Knockouts este intr-o situatie foarte, foarte proasta de cand s-a schimbat conducerea creativa. Primim intotdeauna acelasi meci, dar cu mici diferente, se umbla cu cioara vopsita. Nu m-am putut concentra la actiune din  cauza costumului oribil pe care l-a purtat Mickie James. Tara si Jesse sunt amuzanti. Wrestling acceptabil, dar departe de vechile lor meciuri.

joe
Acest 8 man tag team war este meciul care ma interesa cel mai mult la acest PPV, datorita storyline-ului si a tuturor speculatiilor legate de Wes Brisco si Garrett Bischoff. A fost un meci bun, distractiv. Ma asteptam sa avem un macel 6 vs 2, in schimb Brisco si Bischoff au ramas de partea lui Angle si baietii buni au invins. Foarte bine incorporata faza cand Brisco il salveaza pe D.O.C. cu o sulita. Aces & Eights au nevoie disperata de victorii.

aj
De departe meciul serii. O confruntare epica, dar care din pacate a suferit din cauza publicului fara reactie. AJ Styles & Christopher Daniels este o poveste de legenda pt industria asta, de la primele lor meciuri, la Phenomenal Angels sau feudul lor pentru Titlul Mondial de la Final Resolution 2009. In continuare, AJ Styles ramane unul din cele mai interesante si de urmarit personaje din wrestling.

hardy
Roode si Hardy demonstreaza din nou ca au chimie unul cu altul in acest main event solid. Insa, pentru mine nu a generat interes, din cauza faptului ca este vorba de Jeff Hardy, iar Jeff Hardy de obicei isi castiga main eventurile. Finalul cu Aces & Eights e acceptabil si bine plasat pentru a schimba cat de cat finalul.

Comentarii Aditionale:

– Iubesc melodia Aces & Eights. Este una din cele mai bune melodii din wrestling.

-Velvet Sky a revenit in TNA saptamana aceasta cand a invins-o pe Madison Rayne. Velvet se prezinta mai bine decat atunci a plecat. Sper sa pastreze aceasta tinuta.

-Bobby Roode si Hulk Hogan au o chimie excelenta intre ei.

-Aces & Eights ca un grup de mercenari e o idee foarte misto, dar se cam contrzice cu ce a spus Devon. Imi place la nebunie storyline-ul, dar baietii au nevoie disperata de victorii importante.

Incheiere

Final Resolution a fost un PPV acceptabil, ok pentru un PPV de categoria a doua. Nimic mai mult. Un PPV asa ca inainte de vacanta. Cam cel mai „slab” din ultimele 7, 8 luni. Nu s-a intamplat nimic major, niciun campion nou sau vreun turn. De asemenea, sezonul sarbatorilor de iarna are si el un cuvant de spus in interesul meu pentru wrestling.