Cameron Grimes Beats LA Knight, Wins Million Dollar Title at NXT TakeOver 36 | Bleacher Report | Latest News, Videos and Highlights
Cameron Grimes vs. LA Knight

Un meci bun din punct de vedere al poveştii spuse în ring. LA Knight a fost arogant şi mult prea încrezător, în timp ce Grimes a vrut să se răzbune pentru toată perioadă în care a fost umilit de LA.

Problema mea cu acest meci este că a fost mai lung decât ar fi trebuit, iar pe final au fost şi câteva spot-uri sloppy. De asemenea, a fost slab modul în care Knight a vândut Million Dollar Dream-ul.

Nota pozitivă este că Grimes pare a fi unul dintre cei mai over wrestleri face din NXT şi asta, în mod normal, l-ar putea propulsa spre poziţia de main eventer.

Câştigător: Cameron Grimes
Rating: ***1/4

NXT Women’s Championship
Raquel Gonzalez (c) vs. Dakota Kai

Nu prea m-a dat pe spate meciul. Nu a fost nimic rău cu el, din contră, mi-a plăcut modul în care s-a terminat, însă nu am văzut-o pe Dakota Kai ca fiind următoarea campioană, aşadar nu pot spune că l-am trăit cu sufletul la gură sau că am avut vreo tresărire în momente în care Dakota părea că ar putea câştiga.

Kay Lee Ray din NXT UK pare să fie următoarea adversară pentru Raquel şi trebuie să recunosc că divizia feminină din NXT este probabil în cel mai slab moment de până acum.

Câştigătoare: Raquel Gonzalez
Rating: **3/4

NXT UK Championship
WALTER (c) vs. Ilja Dragunov

Primul meci dintre cei doi, care a avut loc în NXT UK anul trecut, a fost unul dintre meciurile mele preferate din 2020.

Iar şi cel de aici pot spune că este unul dintre meciurile mele preferate din 2021, deşi nu mi se pare că a fost tocmai la acelaşi nivel cu primul.

În orice caz, este genul de meci pe care l-aş urmări oricând, de oricât de multe ori. A fost foarte brutal, extrem de fizic, iar urmele s-au văzut pe corpurile celor doi. Cel mai important aspect este că l-au făcut pe Dragunov, care este mai mic decât WALTER, un adversar credibil şi în ciuda diferenţei de înălţime şi greutate, să arate convingător, câştigând prin submission. Asta pentru că meciul a fost de fapt o luptă, o luptă cu multe lovituri stiff, au lăsat totul în ring şi nu s-au dat în spate de la nimic. Iar comeback-ul lui Dragunov a arătat genial.

Unul dintre cele mai unice meciuri din istoria WWE. Dacă tot nu îi pasă nimănui de NXT UK, poate vom avea şi un al treilea meci în viitor.

Câştigător: Ilja Dragunov
Rating: ****3/4

Kyle O’Reilly vs. Adam Cole

De la cel mai bun meci de pe card la dezamăgirea show-ului. Primul meci, de la Stand & Deliver, este printre meciurile mele favorite de anul acesta şi aşteptam ceva similar de aici.

Însă nu cred că a fost gestionat cum trebuie. Primul fall a durat doar câteva minute şi aş putea să înţeleg care a fost ideea din spate, fiind decizia lui O’Reilly de a avea un prim fall clasic. Al doilea fall a fost cel care a contribuit cel mai mult la poveste, cu atacul brutal al lui Cole şi comeback-urile de babyface ale lui O’Reilly, însă totul a fost distrus de ultimul fall. Poate că au vrut să facă ceva nou, dar modul în care s-a terminat i-a omorât tot momentul lui O’Reilly şi nici pe Cole nu l-a ajutat cu nimic.

Va fi interesant de văzut dacă a fost ultima apariţie pentru Adam Cole, dar şi cum va progresa O’Reilly în NXT, acum că i-au distrus push-ul de babyface.

Câştigător: Kyle O’Reilly
Rating: ***3/4

NXT Championship
Karion Kross (c) vs. Samoa Joe

Funny că e afiş apare şi Scarlett, însă nu am mai văzut-o în NXT de ceva vreme. Cel puţin fanii din arenă au vrut să o vadă şi au transmis asta.

Meciul nu a fost rău, însă este greu de apreciat ceea ce au arătat, după ce am văzut WALTER vs. Dragunov pe acelaşi card. A mers oarecum pe aceeaşi structură, s-a vrut a fi o luptă, însă au fost eclipsaţi de meciul dinainte.

Este clar că a fost făcut pentru ca Joe să devină din nou campion, iar Kross probabil să se ducă full-time în main roster. Însă îmi menţin părerea despre Joe, pe care o spun de când a fost promovat în main roster. Nu mai este om de main event, nu îi contest deloc abilităţile în ring, dar pare depăşit de situaţie. Poate oricând să fie un midcarder solid, care să ofere promo-uri foarte bune. Iar în cazul de faţă poate fi un campion de tranziţie şi să pună pe cineva mai tânăr over.

Amuzant cum Nick Khan a anunţat un nou NXT, care să nu se mai bazeze atât de mult pe wrestleri veniţi din indie, ci pe unii mai tineri şi construiţi de la 0 după modelul WWE, iar fix în aceeaşi zi Joe devine campionul brand-ului.

Câştigător: Samoa Joe
Rating: ***1/2

Probabil un sfârşit de eră pentru NXT, pentru că se anunţă schimbări majore pentru brand-ul care, până la apariţia pe USA Network, era alternativa din WWE chiar la produsul WWE.

Show-ul a fost bun, nu a fost niciun meci cu adevărat slab, în schimb a avut cu siguranţă un concurent pentru meciul anului.

Notă: 7