Bully Ray a fost aspru criticat săptămâna trecută după comentariile sale de la Busted Open Radio, în care a spus că vrea să-l vadă pe Jon Moxley cerându-și scuze fanilor după recenta sa absență.

Una dintre persoanele care s-au exprimat critic la adresa lui Bully Ray în această privință a fost soția lui Moxley, Renee Paquette.

“Este, evident, un wrestler incredibil, dar este și o persoană și un om incredibil. Nu aș putea fi mai mândru de el. Nu aș putea să-l iubesc mai mult.

Urăsc chiar și faptul că trebuie să vorbesc despre asta, pentru că este stupid și enervant și nici măcar nu vreau să-i mai acord atenție. Toată chestia cu Bully Ray, am văzut totul pe Twitter și m-am întrebat: “Trebuie măcar să vorbesc despre asta?”. Dar e ca și cum, știi tu, oamenii pot să vorbească de rahat despre mine toată ziua și nu contează, e în regulă. Dar dacă vorbești urât despre soțul meu, despre familia mea, asta devine mai personal pentru mine și mă deranjează mai mult.

De asemenea, mă deranjează pentru că Bully este cineva care mi-a plăcut întotdeauna foarte mult. Întotdeauna am crezut că am avut o relație bună cu el, în ciuda faptului că alți oameni nu au avut o relație bună cu el. Nu am avut niciodată o astfel de situație cu el, așa că acum să fiu la capătul ei, e nasol. Nu am mai vorbit cu el de când s-a întâmplat totul. Cu siguranță are numărul meu de telefon. Cu siguranță are numărul de telefon al soțului meu. Bully nu și-a cerut scuze pentru asta și nici măcar nu am nevoie ca Bully să-și ceară scuze. Este enervant să mai vorbim despre asta în acest moment”.

Jon Moxley a revenit recent în AEW, săptămâna trecută, după ce și-a luat câteva luni de pauză pentru a participa la un program de tratament pentru alcoolism.