Prima scoala de wrestling din Romania, intitulata Source Wrestling School: Romania, a fost deschisa de catre wrestlerul scotian Tom Fulton. Antrenamentele au loc la clubul de box Mircea de pe strada Verzisori nr 7, etaj 2 in Bucuresti. In fiecare duminica de la 19:00 la 21:00, fiecare sedinta costand 50 de lei.

In curand, WrestleBook.RO va publica un interviu in exclusivitate cu Tom Fulton.

Urmand programa folosita de Source Wrestling School din Scotia, Source Wrestling School Romania isi doreste sa depaseasca performantele obtinute de filiala din Marea Britanie a scolii. Pe durata cursurilor vei trece prin toate etapele necesare iar acest lucru va avea loc in functie de ritmul fiecarui participant. Nu exista termene limita sau preselectii iar plata se face pe parcursul trainingului, la fiecare sedinta. Pe parcursul cursului vei invata elemente precum: basic break falls, catch wrestling, promo work, take downs, pozitionare in ring, dezvoltarea personaljului dar si consiliere cu privire la antrenamentul de mentinere in forma.

De-a lungul timpului absolventi ai Source Wrestling School din Scotia:
– au castigat Tag Team si Scottish Heavyweight gold;
– au castigat campionate in UK;
– au lucrat in peste 30 de promotii in Marea Britanie;
– au lucrat in Canada, America, Australia si in diferite tari in Europa;
– au concurat pentru Pro Wrestling Zero-1 Japan,
– au avut ocazia sa ia parte la preselectii pentru WWE si TNA;

Source Wrestling School Romania isi doreste sa echivaleze si chiar sa depaseasca succesul celor dinaintea noastra. Tom impreuna cu alti trainer invitati de peste hotare ( o parte din ei mentionati mai sus) vor face tot posibilul ca tu sa iti indeplinesti visul indiferent de varsta, greutate, sex sau conditie fizica, daca esti determinat(a) si iti doresti sa depui efortul necesar pentru a deveni Wrestler Profesionist.

Tom Fulton a absolvit renumita scoala Source Wrestling School in Glasgow, Scotia. A fost pregatit de trainer renumiti precum Damian O’Connor ( veteran de 9 ani in Pro Wrestling-ul Britanic) si Mikey Whiplash ( veteran de 13 ani in lumea Pro Wrestlingului International).In afara de anternorii principali, Tom a lucrat alaturi de alti pro wrestleri Britanici cum ar fi: Nikki Storm, Mark Coffey si Joe Coffey odata ce au revenit din turneele lor in America, Japonia si Europa, dar si cu o serie de veterani respectati in Marea Britanie cum ar fi: Glen Dunbar, Alex Cavanagh, Dickie Divers si Jam O’Malley.

Pregatirea lui Tom a fost suplimentata de o multitudine de sesiuni de training sub indrumarea unor figuri semnificative din lumea Pro Wrestlingului International: Robbie Brookside ( cautator de talente WWE si trainer NXT), Drew McDonald ( cautator de talente WWE), Prince Fergal Devitt de la New Japan Wrestling, foste vedete TNA Doug Williams, Mark Haskins si Robbie Dynamite, Paul Tracey personajul respectat pe plan international, legenda Britanica Johnny Kidd, pioniera Pro Wrestling-ului Britanic Jetta, Jack Gallagher, momentan senzatia momentului in companiei Zero-1 Japan si multi altii.

Din momentul in care a absolvit Source Wrestling School in Scotia, Tom a continuat sa isi dezvolte abilitatile lucrand pentru diferite companii din Scotia, UK si restul Europei printre care Scottish Wrestling Alliance, Zero-1 Scotland, Source Wrestling (Scotia), Night of Wrestling (Scotia), Pride Wrestling (Scotia), Scottish Wrestling Entertainment, World Wide Wrestling League (Scotia), Wrestle Leicester (Anglia), Italian Championship Wrestling, Hungarian Championship Wrestling and more.

In afara ringului de wrestling Tom este un professor cu experienta in multiple domenii. Ca si invatator de scoala primara cu experienta, profesor de Educatie fizica, profesor instrumente musicale si profesor de Limba Engleza ca si limba straina, Tom a petrecut multi ani lucrand cu elevi de la 3 ani pana la adulti. Mare parte din activitatea sa a lucrat cu oamenii care nu sunt vorbitori native de Limba Engleza, parte din ei vorbind extrem de putin limba Engleza. Cu toate ca sesiunile de training vor avea loc in Engleza, Tom este pregatit cu o varietate de strategii pentru ca toti cursantii sa beneficieze cat mai mult de pe urma sesiunilor, indifferent de nivelul la care vorbesc Limba Engleza.

Aditional experientei sale Tom este un atlet dedicate si cu rezultate foaret bune. Tom a antrenat dar a si jucat hockey profesionist atat pe gheata cat sip e role in Marea Britanie jucand si antrenand la Junior, Senior si Professional University, etapele Nationale si Internationale. Aditional hockey-ului Tom a concurat ca si wrestler amator si alergator pe distant lunga cu toate ca abia de curand a participat la primul sau marathon.

Informatii aditionale despre Tom Fulton –https://www.facebook.com/tom.fulton.756?fref=ts

Informatii aditionale despre scoala de wrestling: https://www.facebook.com/sourcewrestlingschoolromania