Stand & Deliver, primul TakeOver-ul care se va desfăşura pe parcursul a două zile, va fi preludiul pentru WrestleMania şi evenimentul din această săptămână, extrem de importantă pentru WWE – cea mai importantă, destinat fanilor hardcore.

Pe hârtie arată excelent, astfel sunt toate şansele să fie un show grozav. Va fi interesant de văzut cum va arăta prima zi, care va fi în locul episodului clasic din NXT, aşadar va fi tăiat de pauzele publicitare, ceea ce poate omorî flow-ul meciurilor. Totodată, va fi ultimul episod din NXT care va avea loc miercuri noapte, probabil o ultimă victorie săptămânală împotriva Dynamite, din cele prea puţine avute.

Kushida vs. Pete Dunne

Kushida pare că, în sfârşit, se simte în largul lui în WWE, iar Pete Dunne întotdeauna a livrat în meciuri importante.

Poate fi un meci de junior heavyweights exact cum le avea Kushi în Japonia, nu cu flippy shit, ci cu un stil strong style. Sunt încântat să văd meciul ăsta pe card şi abia aştept să îl văd.

Presupun că va câştigat Dunne, deşi şi japonezul are nevoie de o victorie importantă, dar am înţeles că va lua drumul main roster-ului curând.

Predicţie: Pete Dunne

Gauntlet Eliminator for an NXT North American Championship opportunity
Isaiah Scott vs. Leon Ruff vs. Bronson Reed vs. Cameron Grimes vs. Dexter Lumis vs. LA Knight

Îmi place că există mai multe poveşti aici, conflictele dintre Ruff şi Isaiah şi Bronson şi Knight, sunt curios cum le vor introduce într-un gaunlet.

Am doar doi câştigători în minte. Logica sănătoasă îmi spune că Grimes va câştiga, pentru că astfel s-ar realiza push-ul lui, însă cum Johnny Gargano este campion, Dexter Lumis are prima şansă. Sper doar să nu meargă pe alegerea asta, nu văd nimic special în Lumis.

Predicţie: Dexter Lumis

NXT Tag Team Championship
MSK vs. Grizzled Young Veterans vs. Legado del Fantasma

Mare păcat de accidentarea lui Danny Burch, pentru că l-a costat şi pe Oney Lorcan locul pe card.

Nu mă atrage în mod special niciuna dintre echipe, deşi îmi place Zack Gibson şi are mare potenţial ca single star. Mendoza & Wilde nu mi se pare o echipă foarte credibilă, ci sunt mai mult pentru a îi apăra spatele lui Escobar.

Anyway, probabil vor pune titlurile pe MSK. E echipa cea mai hot.

Predicţie: MSK

NXT United Kingdom Championship
WALTER (c) vs. Tommaso Ciampa

Holy shit! Ăsta va fi un King’s Road meci, în genul celor din AJPW din anii 1990. Cel puţin aşa l-aş vedea eu.

E irelevant că e şi titlul UK în joc, pentru că oricum nu prea înseamnă nimic în marele tablou WWE.

Ciampa pare că este de mult timp on borrowed time, deci nu ştim cât timp o va mai duce, poate fi chiar ultimului lui meci mare. În orice caz, nu cred că va lua titlul de pe WALTER, dar sunt curios dacă va fi afectat în vreun fel Imperium sau dacă va apărea Thatcher.

Sper să nu fie intervenţii în meci şi orice apariţie suplimentară să aibă loc la final. După Dunne/Kushida, ăsta e meciul pe care îl aştept cel mai mult din prima zi.

Predicţie: WALTER

NXT Women’s Championship
Io Shirai (c) vs. Raquel Gonzalez

Puţin dezamăgitor acest meci, mai ales dacă va fi în main event. Nu văd nimic special în Raquel Gonzalez şi mă aşteptam la un meci între Io şi Toni Storm.

Cred că şi Dakota Kai ar fi fost o variantă mult mai bună. Sau cineva din main roster. Sper doar să nu pună titlul pe Raquel, pentru că ar strica un reign foarte tare.

Predicţie: Io Shirai

DAY 2

Ladder Match for NXT Cruiserweight Championship
Santos Escobar vs. Jordan Devlin

Sper să deschidă show-ul cu acest meci. Au făcut foarte bine că au salvat unificarea pentru săptămâna asta şi mă bucur că le-a ieşit să îi aducă pe WALTER şi Devlin în State.

Fostul King Cuerno a cărat în spate divizia asta pe toată durata pandemiei şi a avut un reign destul de mişto, în care a evoluat el foarte mult ca personaj şi mă gândesc că a demonstrat că poate fi mai mult decât un simplu cruiserweight, cel puţin în NXT, dovadă fiind şi meciul cu Kross.

Mă gândesc că ar putea câştiga Devlin, doar pentru că ar fi planuri mai importante cu Escobar, însă alegerea mai safe ar fi clar Escobar, asta în cazul în care Devlin nu rămâne definitiv în SUA. Devlin va avea şi ocazia să arate că este cel puţin la nivelul lui Escobar. Cum mexicanul a fost lăudat pentru reign-ul său, munca lui Devlin pre-pandemie a cam fost uitată.

Predicţie: Santos Escobar

NXT Women’s Tag Team Championship
Shotzi Blackheart & Ember Moon (c) vs. The Way (Candice LeRae & Indi Hartwell)

Cu siguranţă meciul care mă interesează cel mai puţin şi din cauza faptului că aş avea ceva cu una dintre ele. Candice îmi place cu mult dinainte să ajungă în WWE, Ember Moon a fost întotdeauna un dark horse, chiar dacă nu a avut neapărat un personaj, iar Shotzi şi Indi au un viitor strălucit, cel puţin în NXT.

Doar că titlurile alea mi se pare irelevant. La fel de irelevante ca cele din main roster. E clar că divizia la echipe nu reprezintă o prioritate pentru WWE, în special cea a fetelor, posibil ca lucrurile să stea puţin diferit în NXT, însă nu-mi fac foarte mari speranţe.

Predicţie: The Way

Johnny Gargano retains his North American Championship in a brilliant match
NXT North-American Championship
Johnny Gargano (c) vs. Winner of Night 1 Gauntlet Eliminator 

Johnny Takeover is back! Poate o părere nepopulară, dar Gargano îşi joacă rolul de heel cel puţin la fel de bine ca pe cel de face. E cert că e mult mai uşor să fii heel, iar Gargano e unul dintre puţinii wrestleri care pot fi şi face şi heel fără probleme.

Cum am spus şi mai sus, mă aştept la Lumis sau Grimes, deşi nu exclud niciun swerve cu Austin Theory câştigător al gauntlet-ului şi să ia titlul de pe Gargano.

E clar, pentru mine, că Gargano va pierde titlul. Deci dacă tot se va întâmpla asta, vreau să o facă într-un meci foarte bun cu Cameron Grimes, nu cu Dexter Lumis în ceva overbooked/clusterfuck.

Predicţie: Adversarul lui Gargano

Unsanctioned Match
Kyle O’Reilly vs. Adam Cole

Meciul pe care îl aştept cel mai mult. Nu doar de la Stand & Deliver, ci din toată săptămâna.

Povestea meciului se poate scrie singură, dar cu toate acesta au introdus puţin de shock value în ultimele săptămâni la NXT. Mai puţin contează însă cum s-a ajuns aici, important e ce vom vedea în ring.

După cum am spus şi într-o postare pe pagina de Facebook Wrestlebook.ro, poate să copieze meciul de la Final Battle, din ROH, şi nu m-aş supăra. Cine le urmăreşte carierele celor doi dinainte de a ajunge în WWE, merită să vadă un adevărat pay off al rivalităţi lor. Din asta ar putea să iasă şi KOR ca un star la single, deşi nu cred că i-ar face chiar aşa mult rău şi o înfrângere.

Predicţie: Kyle O’Reilly

NXT Championship
Finn Balor (c) vs. Karrion Kross

Până la meciul de joi noapte, trebuie să privim fiecare în retrospectivă ce a făcut Finn Balor de când a revenit în NXT şi mai important, ce a făcut de când a câştigat titlul. Cea mai bună perioadă a lui în companie şi pot spune că e probabil cea mai bună perioadă a lui ca wrestler. A livrat pe toate planurile şi a avut un reign cu meciuri superbe.

Nu am nicio îndoială că Kross nu poate să scoată un meci mişto cu Balor, dar nu ştiu dacă se va vrea asta. El poate aborda şi un stil mai tehnic, să intre cumva pe terenul lui Balor, însă înţeleg de ce vor să îl ţină ca un powerhouser.

Karrion Kross va câştiga titlul, merită cumva asta pentru că nu l-a pierdut niciodată, însă îl văd ca fiind un wrestler mult mai potrivit pentru main roster.

Predicţie: Karrion Kross