În primul rând, nu cred că ar fi trebuit să se ţină WrestleMania 36. Wrestlingul nu este o competiţie sportivă, este un show care se bazează pe interacţiunea şi reacţiile cu o audienţă live. În plus, mi-a provocat scârbă modul în care WWE a tratat pandemia de coronavirus. Practic, a ignorat un subiect care este menţionat efectiv pe tot globul.

DAY 1

+ Bryan/Zayn, mai puţi finalul. Avea potenţialul de a fi cel mai tare lucru din aceste două zile dacă eliminau overbooking-ul şi doar îi lăsau să aibă un meci.

+ Ladder match-ul. Au venit şi cu un argument pentru care meciul este în trei şi per total a fost reuşit, chiar dacă puteau să vină cu un final mai bun.

+ AJ/Taker. Au mers pe direcţia cerută de toţi fanii, probabil Jeremy Borash s-a ocupat de producţie, pentru că nu a mai fost un fail ca celelalte încercări de a copia Broken Universe. Fără doar şi poate cel mai tare moment al serii, păcat de final. Suntem în 2020, nu mai înghite nimeni “puterile” lui Undertaker. Trebuia să fie lăsat să moară.

– Cesaro/Gulak. La fel ca Bryan/Zyan, avea potenţialul de a fi cel mai bun meci de pe card. Era şi în pre-show, astfel puteau să le dea tot timpul din lume. Au primit 5 minute.

– Shayna/Becky. Tot reign-ul lui Becky Lynch a fost cel mult mediocru, meciuri slabe şi parcă s-a evaporat tot hype-ul pe care îl avea personajul cu un an în urmă. Singura explicaţie logică pentru care nu au pus titlul pe Shayna asta este că revine Ronda.

– Strowman/Goldberg. Pentru asta i-au distrus personajul lui Wyatt? Să ia titlul Strowman care a apărut peste noapte în meci, fără nicio explicaţie, fără niciun storyline? lol.

Drew Gulak vs. Cesaro – ***
Nikki Cross & Alexa Bliss vs. Kabuki Warriors – ***
King Corbin vs. Elias – **1/2
Shayna Baszler vs. Becky Lynch – ***
Daniel Bryan vs. Sami Zayn – ***1/2
Kofi Kingston vs. Jimmy Uso vs. John Morrison – ***1/2
Seth Rollins vs. Kevin Owens – ***1/4
Braun Strowman vs. Goldberg – DUD

DAY 2

+ Rhea/Charlotte a fost cel mai bun meci din acest weekend şi dovada că Charlotte poate să scoată meciuri de calitate atunci când trebuie. Din punctul meu de vedere nu conta cine câştiga, ci cum. Chiar dacă nu sunt în totalitate de acord cu ideea ca Rhea să piardă prin submission, nu a pierdut nimic, ci din contră, poate că ar fi devenit mult prea over dacă o învingea din nou pe Charlotte. Rhea e viitorul şi nu că vreau să mă laud, dar am văzut potenţial în ea de la prima apariţie în Mae Young Classic.

+ Victoriile lui Aleister Black, Otis şi Drew.

+ Liv Morgan. Progresul ei în ring e vizibil, mi-a plăcut cum a lucrat meciul cu Natalya, dar a şi avut un adversar experimentat, potrivit pentru nivelul la care este în momentul de faţă.

+ Firefly Funhouse. Nu pot să spun că a fost cel mai entertaining segment din istorie, dar cum orice este mai bine decât o victorie a lui Cena îl trecem la plusuri. Trebuie privit mai mult ca un film decât ca un meci de wrestling.

– Edge/Orton. Cel mai slab meci de la WrestleMania 36. De obicei LSM-urile nu ies bine, dar ăsta a fost rău. Mult prea lung. braw-ul sub mediocru, a fost mai mult un tur al Performance Center-ului. Finalul a fost previzibil, dar asta nu e un lucru rău, a fost ce trebuie. Au avut materialul video pe mână, puteau să facă ceva consistent şi de vreo 15 minute şi ar fi arătat excelent. Lucha Underground ne-a arătat cum se face.

– SmackDown Women’s Match. Meciul a fost decent, dar a fost încă o oportunitate ratată de a declanşa feud-ul dintre Bayley şi Sasha. Durează build up-ul deja de câţiva ani.

– McIntyre/Lesnar. Aparent Lesnar este lăsat să aibă meciuri bune doar cu wrestleri underdog. Mă gândescă că booking-ul ăsta pentru Lesnar e fix ideea lui Vince McMahon. Păcat, putea să iasă un meci de wrestling foarte bun şi până la urmă era main event-ul de la WrestleMania, e o ruşine să închidă cel mai important show al companiei un meci de sub 5 minute. Totuşi, toate astea contează mai puţin atât timp cât Drew este campion.

Per total, prima zi a fost mult mai bună. A doua zi de WrestleMania a devenit foarte greu de privit de la meciul dintre Edge şi Randy Orton.

Liv Morgan vs. Natalya – **1/4
Charlotte Flair vs. Rhea Ripley – ****
Aleister Black vs. Bobby Lashley – ***
Otis vs. Dolph Ziggler – **1/4
Edge vs. Randy Orton – **
Austin Theory & Angel Garza vs. Street Profits – **1/2
SmackDown Women’s Elimination Match – **1/2
Drew McIntyre vs. Brock Lesnar – **