4. Brock Lesnar vs John Cena vs Seth Rollins- Royal Rumble 2015

Analiza:

Am vazut destul de multe persoane pe niste forumuri straine care spuneau ca acest meci nu a fost chiar atat de bun. Cred ca m-am uitat la meciul gresit atunci, deoarece acesta a fost pur si simplu EPIC! Un booking perfect aici inca din start, cu Brock facut sa arate ca un adevarat monstru, iar Rollins heel-ul inteligent care iese din ring. Unul dintre momentele mele favorite din acest meci a venit atunci cand Cena l-a executat pe Brock cu un F-5, numai pentru ca Rollins sa incerce sa “fure” pin-ul, insa Lesnar ridica umarul la 1. Dupa parerea mea, Cena a fost absolut fantastic in acest meci, si-a jucat rolul de veteran aici la perfectie. A fost acel veteran care stia ce trebuie sa faca pentru a obtine victoria aici, pentru a-l invinge pe Brock, in timp ce Seth era acel heel care avea sa se foloseasca de orice oportunitate pentru a castiga meciul.

Multa lume s-a plans de No-Sellingul lui Brock si acest lucru ma face sa ma intreb daca acestia au urmarit ultimele meciuri ale lui Lesnar? Tipul e facut sa para de neoprit. No-sellingul face parte din characterul sau. Dupa parerea mea, a fost briliant No-Sellingul lui Brock, adica se mai poate lauda cineva ca s-a mai ridicat atat de usor dupa 3 AA-uri? Nu, bineinteles ca nu, tocmai de aceea spun ca povestea acestui meci a fost transpusa perfect in ring.

Totusi nu putem uita de Seth Rollins aici, poate MVP-ul meciului pentru multi:

Cena si Rollins au carat foarte bine acest meci, cand Brock “isi lingea ranile” in afara ringului. Au fost mai multe momente in care eram convins ca unul dintre cei doi va castiga. DAT PHOENIX SPLASH!!!! Revenirea lui Lesnar in meci a fost spectaculoasa. Meciul in sine a fost un Three-Way tipic WWE-ului, insa faza e ca aceasta formula a functionat perfect aici. Meciul a fost excelent. Toate nearfallurile au fost superbe.

Abia astept sa vad ce va face Brock Lesnar in continuare, a ridicat stacheta destul de sus cu acest meci. Toti trei au fost formidabili aici, un meci foarte foarte bun, excelent chiar.