17. Royal Rumble Match 2016

Analiza:

Din 2010 n-am mai avut un Royal Rumble atat de bun! Ce mi-a placut este faptul ca in afara de ultimele minute, intreg meciul a avut un booking excelent si a fost foarte bine gandit. In primul rand, AJ MOTHERFUCKING STYLES:

HELL YEAH, HE’S HERE! Mi-a placut booking-ul acestuia din meci, deoarece a fost lasat sa isi arunce si ofensiva sa si a si “vandut” bine pentru restul wrestlerilor. Plus ca mi s-a parut ca a fost eliminat la momentul potrivit, deoarece daca ar fi ajuns in ultimii 4-5, putea sa distruga finalul, deoarece lumea si-ar fi dorit sa il vada castigand, iar asta nu ar fi ajutat reactia pentru Reigns sau Triple H. Also, este destul de amuzant acum sa ne gandim cat de ingijorati eram ca lumea s-ar putea sa nu il recunoasca pe AJ. Acesta a primit unul dintre cele mai mari pop-uri auzite in WWE, in ultimul an.

Yep, this was entertaining. Orice meci de acest gen are nevoie si de momente amuzante, iar cineva altcineva mai bun sa le ofere, decat R-Truth, unul dintre singuri wrestleri din WWE care pot fi amuzanti, fara sa para fortat umorul lor.

Destul de trist faptul ca acest atac al League of Nations asupra lui Reigns nu a atras reactia asteptata din partea publicului, care a fost destul de excelent pe intreaga durata a serii. Asta demonstreaza faptul ca ori stable-ul nu are indeajuns de mult heat pentru a fi atat de important precum il vrea WWE-ul, ori lumii pur si simplu nu ii pasa daca Reigns o incaseaza sau nu.

Mi s-a parut ca si cine pe cine a eliminat aici a fost excelent, precum si momentul in care anumiti wrestleri au intrat. De exemplu, dupa eliminarea lui Styles, ca sa aduca publicul inapoi in meci, WWE-ul i-a trimis in ring pe Lesnar si pe Sami Zayn. Foarte bine gandit si structurat acest bout, unul dintre motivele principale pentru carea acest battle royal a fost atat de bun anul acesta. Plus ca l-au lasat pe Owens sa il elimine pe Styles, ca backlash-ul sa nu fie atat de mare, iar Zayn l-a eliminat pe Owens sa se razbune pentru anul trecut. Pretty sweet booking, good job WWE!

OHHH YEAH, BURY THEM ALL PAUL, FUCKING BURY THEM ALL! BOW DOWN TO THE FUCKING KING OF KINGS! Sincer sa fiu, nu ma deranjeaza deloc faptul ca HHH a castigat titlul aseara. Niciodata nu am fost un hater de-al acestuia, intotdeauna mi s-a parut un wrestler cel putin foarte bun, iar un reign scurt al sau de campion cu siguranta va creste imaginea titlului WWE, dupa ce a fost atat de pasat de la un wrestler la altul in ultimele 3 luni.