TLC Match- Main Event

 

Analiza:  Holy Shit, sunt cateva lucruri de discutat despre acest meci, asta e evident. In primul rand, o luam cu inceputul si vreau sa mentionez ca mi-a placut revenirea lui Kurt Angle in ring. Un astfel de bout a reusit sa ii ascunda limitarile din ring foarte bine si sa ii scoata in evidenta calitatiile. Plus ca momentele cu Braun din acest bout au fost foarte bune, acesta punandu-l bine over pe cel din urma.

Mi se pare ca un astfel de “car crash of a match” merge din cand in cand, deoarece te scoate din normalitate si este ceva de care fanii isi vor aminti probabil si peste cativa ani. Imi este greu sa spun ca a fost un meci bun de wrestling, deoarece nu prea se poate numi wrestling ceea ce am vazut timp de mai bine de 30 de minute aici, insa pot spune ca nu a fost un meci plictisitor si pentru ceea ce a vrut sa fie, cred ca a fost cam perfect. Nu stiu daca putea fi mai bun cu Roman Reigns in el, insa Kurt Angle si-a jucat rolul foarte bine si ne-a oferit niste momente bune aici.

Faza cu Braun Strowman-ul si cu masina de gunoi, precum si cu toate acele turn-uri ale lui Kane, m-au facut putin sa dau din cap, deoarece au fost pur si simplu stupide, insa nu pot sa spun ca nu au fost entertaining, de aceea cred ca acest meci si-a indeplinit scopul si a trimis fanii acasa, stiind ca le-au oferit ceva de care isi vor aminti si nu datorita unui booking prost.

Toate performantele din acest bout mi s-au parut foarte bune, mai putin cea a lui Kane, care nu stiu daca isi avea locul neaparat in acest meci, insa voi trece cu vederea asta.

Rating: FUN (Go Watch It!)