Finn Balor defeated AJ Styles

 

Analiza: Probabil ca stiti ca nu sunt un fan urias al dream match-urilor, deoarece de cele mai multe ori hype-ul nu este justificat in ring, insa intre Balor si AJ Styles se cam stia ca vom vedea un meci bun, deoarece AJ in continuare mi se pare ca nu poate avea un meci prost, iar Finn se stie ca este in continuare un worker foarte bun, care din nefericire nu are o directie foarte buna pentru caracterul sau.

Meciul s-a ridicat la nivelul asteptariilor, cel putin la ale mele, vreau sa va spun. Chiar daca Finn a muncit din greu, AJ a iesit in evidenta mai mult, cum era si de asteptat, deoarece acesta este cu un nivel peste orice wrestler din WWE la ora actuala si asta nu e neaparat ceva rau, deoarece este greu sa lucrezi la nivelul lui AJ.

Victoria lui Balor a fost destul de logica, deoarece el este superastarul RAW-ului, iar AJ a reusit sa il puna over mult mai bine decat feud-ul ratat cu Bray Wyatt ar fi reusit sa il puna vreodata. Acesta pur si simplu stie cum sa isi faca oponentul sa arate bine in ring, iar pana la urma cam asta este unul dintre cele mai importante aspecte ale unui wrestler din WWE.

Rating: ****