New Day le inveselesc ziua lui Randy si Roman

Analiza: Randy Orton a fost fantastic in acest segment. L-am tot laudat de cand s-a intors in Februarie pentru munca sa atat de la microfon, cat si din ring, insa acesta mi s-a parut ca a fost cel mai bun segment al sau de talking de cand s-a intors inainte de Wrestlemania. Infruntarea sa cu Reigns de la mic a fost entertaining, iar Roman chiar daca nu a excelat, nici nu s-a descurcat rau. In continuare spun ca mai trebuie sa creasca la mic, insa in niciun caz nu e teribil sau prost, atunci cand vine vorba de promo-uri.

New Day a ajutat acest segment destul de mult, Xavier Woods in special descurcandu-se foarte bine aici. Nu cred ca se astepta cineva ca actuali campioni la echipe sa ii intrerupa pe Randy si Reigns, tocmai de aceea a fost bine venita introducerea lor in acest segment de inceput al RAW-ului.

Daca nu v-ati prins care e parerea mea din ceea ce am scris mai sus, atunci va spun ca mi-a placut acest opener al show-ului, deoarece a fost si destul de scurt, nimeni nu s-a lungit foarte mult aici si a fost si entertaining.

Bonus: Randy Orton bucurandu-se de melodia de intrare a celor din New Day: