Cei din The Authors of Pain nu au mai fost văzuți la WWE TV din Decembrie anul trecut, dar se pare că sunt aproape de revenirea în Monday Night RAW.

Akam a fost supus unei operații la genunchi în luna Ianuarie și de aceea, el și Rezar nu au mai fost prezenți la TV, însă Akam a primit undă verde din partea medicilor în urmă cu câteva spătămâni și cei doi au lucrat la Live Event-uri în luna Iulie.

Dave Meltzer a raportat pentru Wrestling Observer Newsletter că, inițial, AOP trebuia să fie în meciul Tag Team Turmoil care a avut loc săptămâna trecută la RAW, dar planurile s-au schimbat iar ei nu au mai făcut parte din meci. Se pare că această decizie a fost luată de Vince McMahon.

Inițial, AOP trebuia să aibă un parcurs bun în meciul Tag Team Turmoil, dar în cele din urmă trebuia să piardă, eventual în fața lui Robert Roode și Dolph Ziggler, și nu ajungeau în finală.

Nu se știe când vor reveni Akam și Rezar la WWE TV, dar este posibil ca acest lucru să se întâmple în curând odată ce ei lucrează la evenimentele live. Un moment prielnic pentru întoarcerea celor doi ar fi la RAW-ul de după Clash of Champions.