Ieri-seara la RAW au fost confirmate mai multe meciuri pentru urmatorul PPV exclusiv al RAW-ului, Fastlane, care va avea loc in prima Duminica din luna Martie.

Roman Reigns vs Braun Strowman a fost primul meci confirmat pentru acest eveniment, Mick Foley fiind de acord sa ii ofere aceasta sansa lui Braun de a-l infrunta pe Reigns, dupa ce a reusit sa invinga 4 oameni intr-un Handicap Match, ieri seara la RAW. Acest meci era logic dupa atacul lui Braun impotriva lui Roman de la Royal Rumble, cand l-a costat pe acesta titlul WWE in fata lui Kevin Owens.

Kevin Owens vs Goldberg, este cel de-al doilea meci anuntat pentru Fastlane aseara la RAW, acest bout urmand sa fie cel mai probabil main-eventul PPV-ului, mai ales fiindca va fi pentru titlul WWE Universal al lui Owens. Dave Meltzer a raportat de mai multe ori in ultimul timp faptul ca acest meci va avea loc, cat si faptul ca cel mai probabil nu va fi foarte lung, cat si faptul ca cel mai probabil Owens nu va pleca cu titlul de la Fastlane.

Al treilea meci anuntat pentru Fastlane este cel dintre Neville si castigatorul meciului #1 Contender de saptamana aceasta de la 205 Live, acest bout urmand sa fie pentru titlul Cruiserweight. De ceva timp se vehicula ca Neville va incepe un feud cu Cedric Alexander, dupa ce va termina cu Rich Swann, tocmai de aceea este foarte posibil ca acest meci sa aiba loc la Fastlane.