Duminica aceasta la Fastlane, fostul campion US, Rusev, a fost invins intr-un mod extrem de clar de Big Show, dupa 3 chokeslam-uri si un KO Punch, iar aceasta infrangere a inceput sa ridice niste semne de intrebare in legatura cu un posibil “heat” pe care bulgarul l-ar putea avea in fata oficialiilor WWE. Aparent acesta este un zvon real, oficialii companiei fiind suparati pe Rusev ca s-a decis sa isi realizeze o tunsoare noua fara sa ii intrebe inainte.

De asemenea se pare ca Rusev isi va lua o “mini-vacanta”, confirmata mai mult sau mai putin si de un tweet postat recent de acesta in care spunea ca va fi plecat pentru 30 de zile. Aparent acesta nu este inclus momentan pe cardul pentru Wrestlemania, iar acest lucru l-a determinat sa isi ia o vacanta. Este foarte posibil ca relatia actuala dintre Rusev si WWE sa nu fie chiar cea mai buna.

InfoUpdate: Va instiintez ca incepand de saptamana asta editorialul PlayaReview se va muta in varianta audio, deoarece am realizat ca imi este mult mai usor sa le realizez, economisind destul de mult timp in acest mod. O sa incerc sa postez mai multe episoade saptamanal, ca sa pot acoperi toate show-urile pe care le urmaresc, insa la fel ca intotdeauna, din nefericire nu pot promite nimic.