Originalul Sin Cara, Luis Ignascio Urive Alvirde pe numele lui adevarat, a vorbit despre ce se va intampla cu gimmick-ul Sin Cara, acum cand acesta a plecat din WWE.

Mistico a oferit un spoiler de la filmarile WWE Main Event, unde Alberto del Rio l-a demascat pe Hunico. A spus acest lucru pentru ca toata lumea se astepta ca altcineva sa fie sub masca lui Sin Cara, din cauza tatuajelor lui Hunico. De asemenea, el a mentionat ca a fost ultima data cand cineva din WWE va utiliza acest caracter, deoarece el este cel care detine drepturile asupra gimmick-ului, mastii si numelui Sin Cara.

Eu sunt proprietarul lui Sin Cara. Spun asta pentru ca este in favoarea mea. Eu sunt cel care detine acest caracter si am si dovada.

Mistico a vorbit si despre faptul ca este neobisnuit ca un wrestler sa detina drepturile unui nume folosit in WWE.

Asta depinde de modul in care wrestlerul isi negociaza contractul. Nu sunt aici ca sa vorbesc de rau pe cineva, intotdeauna am fost o persoana pacifista. Nu ma voi lupta cu nimeni si cu nicio companie. Nu spun ca mie frica sa ma lupt cu o companiei atat de mare. De ce mi-ar fi? Toata lumea stie ca Mistico a fost (originalul) Sin Cara.