Conform unor surse, Mark Henry a fost accidentat in meciul sau cu John Cena la Raw Lunea trecuta. Acesta pare sa fie motivul pentru care a pierdut tiltul la TLC.

Se pare ca accidentarea este o intindere in zona inghinala si testele au aratat ca este o accidentare mult mai serioasa decat se credea la inceput.

Intrand in weekend, se pare ca echipa creativa dorea sa ii ofere lui Henry un program mai usor in urmatoarele saptamani pentru a-i oferi sansa ca sa se vindece. Considerand ca este perioada sarbatorilor, acest lucru nu era greu de facut deloc, dar se pare ca Vince McMahon a decis repede ca titlul sa schimbe mainile. Multi se asteapta ca Daniel Bryan sa nu tina centura mult timp din aceasta cauza.

Este interesant sa observam doua aspecte: in primul rand desi lumea spunea ca Henry este un alt om si are increderea lui Vince, acest lucru s-a dovedit a fi fals si Smackdown doar avea nevoie de un Heel champion cu ceva vechime.  In al doilea rand, la TLC castigul lui Bryan a fost primit cu bratele deschise de intreaga arena. Ramane de vazut daca acest lucru va influenta viitorul fostului campion ROH si noului campion WHC.