În cursul zilei de ieri mai multe superstaruri din WWE au părăsit compania. Acest lucru îi poate surprinde pe unii, însă asta se afla în plan de cel puțin câteva săptămâni.

Dave Meltzer a raportat că în urmă cu câteva săptămâni unii oficiali au decis să lase wrestleri care nu se mai simt în largul lor să plece. Vince McMahon a fost cel care a ezitat plecările wrestlerilor, deoarece se temea de industrile rivale. Triple H a fost cel care l-a convins pe Vince să-i acorde rezilierea contractului lui Dustin Runnels (Goldust), fapt pentru care ar putea avea un rol în convingerea lui McMahon și pentru celălalte plecări.

Compania va lăsa unii luptători să plece, în special pe cei care nu vor face o concurență majoră dacă All Elite Wrestling ar dori să-i semneze. AEW nu încearcă să semneze cu multe superstaruri care au părăsit WWE, deci nu există nicio garanție că vreunul dintre cei plecați vor merge acolo. Luke Harper are mai multe șanse, deoarece este prieten cu persoane importante din AEW. În cazul său, plecarea era clară, deoarece oricum acest lucru s-ar fi întâmplat peste câteva luni când îi expira contractul. Contractul său trebuia să expire luna trecută, dar WWE a adaugat o durată mai mare pentru a compensa timpul în care a fost absent din cauza accidentărilor.

O sursă din WWE spune că un alt motiv pentru care compania a decis să îi lase pe unii wrestleri să plece este faptul că îi ajută să reducă salariile, astfel încât rămân mai mulți bani pentru cei din mid și main card, care nu vor să părăsească industria.