Kevin Owens şi Sami Zayn au fost trimişi acasă după Smackdown-ul care a avut loc în Manchester. Conform Sports Illustrated, cei doi au părăsit turneul european din cauza unor motive disciplinare.

UPDATE

Dave Meltzer a vorbit despre acest subiect şi a declarat că o parte din informaţiile apărute nu sunt adevărate.

În primul rând, ieşirea nervoasă a lui Owens din autobuz nu este reală, pentru că el nu s-a aflat în autobuzul companiei după show. În plus, ce s-a întâmplat nu are legătură cu Neville sau Jimmy Jacobs. Nici Owens, nici Zayn nu vor să plece din companie.

Depinde doar de Vince McMahon dacă cei doi vor apărea la Smackdown-ul de săptămâna viitoare.

Tot SI menţionează că decizia a fost aprobată direct de către Vince McMahon.

Motivul disciplinar se referă la ce s-a întâmplat după meciul dintre Kofi Kingston şi Sami Zayn de la Smackdown. Potrivit ProWrestlingSheet, Zayn şi Owens trebuiau să piardă duelul de după meci cu New Day, pentru a genera pop pentru echipa babyface. În schimb, Zayn şi Owens au ieşit repede din ring, iar segmentul s-a încheiat ciudat.

Aceeaşi sursă menţionează că pe toată durata turneului european s-a lucrat destul de greu cu Zayn şi Owens, iar cei doi nu au părut foarte fericiţi. Ambii sunt prieteni apropiaţi cu Jimmy Jacobs şi Neville, care au părăsit compania recent.

Ultima picătură în acest incident a fost după ce Kevin Owens s-a plâns în autobuzul WWE după terminarea show-ului.