WWE a anunţat că Johnny Gargano va fi prezent la EVOLVE 120 şi va avea un non-title match cu noul campion al federaţiei independente, Austin Theory.

Gargano este cel mai recent nume de pe lista wrestlerilor din NXT care au apărut în ultima perioad în EVOLVE. Kassius Ohno a mai fost, Streets Profits sunt actualii campioni la echipe de acolo, iar Austin Theory a câştigat titlul EVOLVE în urma unui meci cu Fabian Aichner şi Roderick Strong, la EVOLVE 117.

Johnny Wrestling este unul dintre cei mai importanţi wrestleri din EVOLVE şi a fost considerat emblema acestui brand care aparţine de WWN Live pentru o bună perioadă. Chiar dacă nu a fost niciodată campion EVOLVE, Gargano a deţinut titlul Open the Freedom Gate din Dragon Gate USA peste 1000 de zile pe parcursul a două reign-uri şi totodată a fost primul campion la echipe din EVOLVE, alături de Drew Galloway/McIntyre, storyline care a dus şi la plecarea lui definitivă în NXT. Astfel, putem ajunge la concluzia că EVOLVE a jucat un rol important în dezvoltarea lui Gargano ca wrestler şi semnarea lui de către WWE.

Austin Theory are doar 21 de ani şi este considerat viitorul wrestling-ului independent. A făcut primii paşi în wrestling în 2016, în WWNLive, şi treptat i s-a dat tot mai multă încredere. A fost campion în Full Impact Pro, un brand mai mic al WWN, iar apoi campion WWN, câştigând titlul de la un actual wrestler din NXT, Keith Lee. Cum este menţionat mai sus, recent a devenit noul campion EVOLVE.

Johnny Gargano va apărea şi la EVOLVE 119, dar adversarul său pentru acest show nu a fost încă anunţat.

Austin poate fi considerat urmaşul lui Gargano, iar meciul dintre cei doi este unul între trecut şi viitor, din anumite puncte de vedere ar putea fi comparat cu duelul dintre Hiroshi Tanahashi şi Kazuchika Okada, dar la o scară mult mai mică. Austin a participat şi la un tryout WWE, iar cum relaţia WWE – WWN este una foarte bună, ne putem aştepta ca tânărul să ajungă în orice moment în brandul galben-negru.