John Cena speră să se întoarcă în WWE și să aibă parte de acțiune cât mai curând posibil. Lider-ul Cenation a vorbit despre acest lucru cu Justin Barrasso de la Sports Illustrated în timp ce își promova parteneriatul cu fundația FitOps.

De asemenea, John Cena și-a promovat pe social media cel mai recent film în care este protagonist, ”Playing with Fire”, ce poate fi urmărit în cinematografe.

În timp ce discuta despre parteneriatul non-profit ce are la bază formarea și certificarea veteranilor ca antrenori personali, el a menționat și despre relația pe care o are cu toți oamenii de acolo, datorită WWE-ului, de care stă departe pentru moment.

”Pot să spun vag că am experiență și când nu sunt în WWE. Sunt atât de fericit că fac lucruri uimitoare acum, dar îmi este dor de WWE și mă tot întreb: ”Cine sunt?” Când nu sunt activ în WWE. Identitatea mea se datorează WWE-ului cu, care am o stransă legătură de atât de mult timp.”

În plus, John Cena a fost întrebat și despre provocarea lui Randy Orton pentru un meci la WrestleMania 36. Cena nu a abordat acest subiect, dar a remarcat că speră să revină cât mai curând în ring-ul WWE-ului.

”Nici măcar nu am fost atent la asta. Nu-mi fac niciodată meciuri, sunt doar recunoscător atunci când pot să lucrez în WWE. În fiecare zi departe de această companie, îmi este din ce în ce mai greu. Devin mai sincer cu mine datorită acestui dor. Sunt foarte dornic să mă întorc în WWE cât de repede se poate.”

Referitor la WrestleMania: ”Nu am ratat nici o ediție de WrestleMania de când am avut prima mea apariție la WrestleMania 19 și nu intenționez să ratrez următoarele ediții de WrestleMania.”