Se pare că John Cena și-a prezentat noua iubită, Shay Shariatzadeh, în vârstă de 29 de ani, în fața prietenilor și colegilor care se aflau în backstage la show-ul RAW Reunion care a avut loc la începutul acestei săptămâni. Au trecut aproape patru luni de când au început zvonurile despre o posibilă relație între Cena și manager-ul de produse Avigilon, Shay Shariatzadeh.

Surse de la US Weekly spun că Cena îi prezenta mai multe persoane iubitei sale, tinând-o de talie și râzând. Cena este foarte încântat de noua relație, după cum a relatat respectiva sursă. Un alt raport al HollywoodLife spune că apropiații celor doi confirmă că Shay și Cena formează un cuplu.

https://www.instagram.com/p/By5CpxXAk3x/
https://www.instagram.com/p/ByDJKOlgVX_/
https://www.instagram.com/p/B0M_7-Bg49d/
https://www.instagram.com/p/BwrgA6rhOQM/

Până la RAW Reunion John Cena nu a mai fost văzut la WWE TV de la WrestleMania 35 în luna Aprilie. Cena a părăsit RAW-ul imediat după închieierea segmentului său cu The Usos, Rikishi, The Revival și D-Von Dudley.

Cena a fost recent în Anglia, pentru a filma la ”Fast & Furious 9” alături de Vin Disel, Michelle Rodriguez, Chris ”Ludacris” Bridges, și multe alte staruri. Filmul urmează să fie lansat pe 22 mai 2020.