Edge a fost văzut în Pittsburgh anul trecut și s-a raportat faptul că se afla acolo pentru ”discuții cu oficialii din WWE”. Mulți au speculat că ”Rated-R Superstar” s-a întânlit și cu șeful echipei medicale a companiei.

Edge a negat pe cât posibil toate rapoartele despre întoarcerea lui în WWE. Însă, acest lucru nu a împiedicat pe nimeni să anticipeze că el va reveni în ring.

”Rated-R Superstar” a semnat recent un nou contract pentru a lucra cu compania lui Vince McMahon, și este posibil ca el să fie implicat în câteva meciuri pe baza contractului respectiv.

WrestleVotes a postat un tweet foarte interesant care are următorul mesaj: ”So…You think you know me?”. Mulți fani au înțeles imediat la ce se referă tweet-ul respectiv.

”You think you know me”, sunt cuvintele iconice înainte de începerea melodiei de intrare a lui Edge. Fanii ar trebui să se aștepte cât mai curând ca Edge să revină la WWE TV. Cum show-ul SmackDown are loc în fiecare săptămână, Edge ar putea reveni oricând pentru a face build-upul unui meci la Royal Rumble.